Yespoint
Image default
Auto's en Motoren

Waarom een dashcam kopen?

Wil je er bij een ongeval zeker van zijn wie er schuldig was? Jij of toch een andere mobilist, dat kan je niet zomaar bewijzen met je eigen ogen. Daarvoor is het kopen van een dashcam de uitkomst, zo neemt een dashcam al je ritten op door een ingebouwde camera in de binnenspiegel. Carcam heeft dan ook een uitgebreid aanbod in dashcams in veel automerken leverbaar. Zelfs het installeren kunnen zij regelen, bij jouw op locatie of bij de locatie van Carcam. Deze dashcam maakt opnames met hele goede kwaliteit en is ook nog eens gemakkelijk in gebruik met de mobiele app door middel van WIFI.

 

Waar moet ik op letten?

Het is bij het kopen van een dashcam ook belangrijk om te weten waar je allemaal op moet letten om een goede keuze te maken in de camera die past bij jou auto. Wil je überhaupt eentje die ingebouwd is of heb je genoeg aan eentje die lost aan je raam bevestigd zit? Ook is het belangrijk om te kijken naar de kwaliteit die de camera heeft, zo weet je zeker dat je kentekens kunt lezen van andere auto’s. Dit is heel belangrijk als je het als bewijsmateriaal wilt gebruiken. Ook is het handig om een dashcam te hebben die een opnameknop heeft om zo snel een opname te maken.

 

Interesse in een dashcam?

Heb je momenteel een dashcam nodig of wil je meer weten er over? Dat kan! Bezoek eens de website van Carcam om te zien of de dashcam er ook in jouw automerk is.