Yespoint
Image default
Vakantie

Roadtrippen door Nederland? Vergeet deze drie locaties niet.

Een roadtrip door Nederland kan onwijs divers en gevarieerd zijn. Vooral als je mooie afwisselende regio’s in het land op je lijstje zet. Boek op meerdere plekken een mooi vakantiehuis Nederland en je bent klaar voor het avontuur. Maar waar kun je in Nederland allemaal terecht? En welke locaties wil je echt niet missen? Daar geven we je in dit artikel antwoord op. We zetten drie bijzondere locaties in het land voor je op een rijtje.

1: Sneek – Friesland

Op zichzelf is het al erg leuk om door Friesland te touren. De landelijke omgeving met de meren en het platteland leveren mooie plaatjes op. Voor liefhebbers van watersport is de omgeving van Friesland ook de place-to-be. De meren lenen zich er bij uitstek voor om sporten als windsurfen eens een kans te geven.

De stad Sneek is een mooie uitvalsbasis voor een roadtrip. In de buurt vind je namelijk het Sneekermeer en het IJsselmeer. De stad zelf is ook bruisend, historisch interessant en sfeervol te noemen. Vanwege de sfeer en activiteiten in de omgeving kan Sneek een leuke bestemming zijn voor grote gezelschappen. Boek er een vakantiehuis 12 personen en je bent klaar om te gaan.

2: Valkenburg – Zuid-Limburg

Valkenburg is een unieke locatie in Nederland. Bij een roadtrip wil je de stad niet overslaan. Het is gelegen in de buurt van Maastricht en in de prachtige glooiende heuvels. Je kunt er heerlijk fietsen, wandelen en op een terrasje neerploffen. Zo begint in deze regio ook het bekende Pieterpad en zijn er uitdagende mountainbikeroutes beschikbaar. Om de dag af te sluiten kun je bij menig café of restaurant terecht voor een lekker Limburgs biertje.

De grotten van Valkenburg zijn de moeite ook zeker waard. In de buurt kun je een leuk huisje huren. Het drielandenpunt ligt ook in de buurt. Valkenburg is al met al een bestemming waar je veel kunt beleven. De omgeving heeft genoeg te bieden op het gebied van natuur, cultuur en gezelligheid.

3: Middelburg – Zeeland

In een andere uithoek van Nederland, kan de stad Middelburg leuk zijn om tijdens een stedentrip aan te doen. Dit is een mooi stukje Zeeland. Dicht bij het strand en midden in de gezellige stad kun je heerlijk van je vakantie genieten. Middelburg is echt een oude knusse stad met veel mooie bezienswaardigheden. In de buurt kun je voor de afwisseling terecht voor watersportactiviteiten.