Yespoint
Image default
Vakantie

Wat zijn de beste dingen om te doen in Jamaica?

Jamaica is één van die exotische locaties die iedereen wil bezoeken. Waarom is dat zo? Omdat het visueel verbluffend is, er valt veel te bewonderen en er zijn veel avonturen te beleven. De stranden hier zijn geweldig en je hebt een heleboel geweldige plekken om te verkennen en van te genieten. Het is zeker de moeite waard, dat is wel duidelijk.

Het is belangrijk om een geweldige Jamaicaanse autoverhuur dienst te vinden die je zal helpen om het land te doorkruisen. Er zijn veel autoverhuurbedrijven in Jamaica, zorg er alleen voor dat je diegene kiest die je de meeste waarde en kwaliteit geeft, meer hier: https://www.autoprio.nl/nl-jamaica/. Je zal uiteindelijk een zeer goede ervaring hebben en dat is het voornaamste. Het enige wat je hoeft te doen is deze geweldige locaties uitproberen, want ze zijn de moeite waard.

Dunn’s River Falls

Dunn’s River Falls is één van de beste toeristische attracties van Jamaica. Het is een geweldige reeks van watervallen waar je echt in kan baden als je dat wilt. Het ziet er geweldig uit, en je zal ongelooflijk onder de indruk zijn van het uitzicht en de ervaring zelf.

De musea van Jamaica

Een bezoek aan de musea van Jamaica is altijd boeiend. Er is het Bob Marley Museum, het Nationaal Museum, het Instituut van Jamaica, Rose Hall Great House, de Nationale Galerij van Jamaica of het Peter Tosh Museum. Ze bieden allemaal een geweldig inzicht in de lokale geschiedenis en cultuur, en het is zeker in overweging te nemen.

Bezoek de Blue Hole

Dit is een natuurwonder dat je kan vinden in de buurt van Ochos Rios. Het ontdekken van een diepe grot in de tropische bergen is een zeldzaam schouwspel, en het maakt zeker indruk op iedereen. Het is een coole plek om zeker te bezoeken, en één die je zal koesteren, alleen al omdat het zo anders is en ook de moeite waard is om te bezoeken.

Mystic Mountain Avonturenpark

Veel mensen houden ervan om avonturenparken te bezoeken, en dit is een zeer indrukwekkend park. Je kan het beleven vanuit meerdere uitkijkpunten, en je hebt zipline parcoursen, alsook een uitgebreid gamma aan verschillende avonturen om uit te proberen. Het is zeker het proberen waard.

 

De kliffen van Negril

De kliffen van Negril zijn natuurlijke plekken waar je naartoe kan gaan en kan baden. De locatie is misschien een beetje gevaarlijk, maar meestal is het duiken vanaf de klif echt spannend en gewoon een plezier om uit te proberen. Het is absoluut de moeite waard om uit te proberen, vooral als je van geweldige, leuke ervaringen houdt die je samen met andere mensen kan ontdekken. Geef dit een kans en je zal het extreem interessant en leuk vinden om constant op verkenning te gaan. 

Parasailen en watersporten

Nadat je de juiste Jamaicaanse autoverhuur dienst hebt gevonden, wil je wel naar het strand gaan en wat watersporten beoefenen. Vooral het parasailen is erg interessant, maar er zijn ook veel andere mogelijkheden, dus je moet gewoon zien wat jij leuk vindt en er van genieten.

 

Verblijf in een bungalow op het water tijdens je vakantie

Deze bungalows zijn boven water gebouwd, zodat je er gemakkelijk naartoe kan gaan en van je tijd kan genieten, ongeacht de situatie. Het mooiste is dat je hier kan kijken naar de vissen, genieten van je tijd en vanaf het dek in de oceaan kan springen.

https://www.autoprio.nl