Yespoint
Image default
Computers / Internet / Web Design and Development

Opslag van waardevolle bestanden

 

Met de moderne sprongen is de opslag van uw waardevolle bestanden zowel makkelijker als beter geworden. Daarnaast is cybercriminaliteit in bloei, hoe staan deze ontwikkelingen tegenover elkaar?

Omdat iedereen zijn computer zowel zakelijk als privé gebruikt is het verstandig om de files die u niet verloren wilt zien gaan goed op te slaan en de vergrendelen.

Wanneer u merkt dat uw PC of laptop langzaam opstart, kuren begint te vertonen of programma’s langzaam laadt. Laat ons bedrijf in Oegstgeest u hierbij helpen.

Gebruik meerdere plekken voor uw back-up

Gebruik altijd meerdere plekken voor uw back-up. Zowel fysiek op CD’s, DVD’s, externe harde schijven en diverse ‘drives’ op het internet. Met behulp van een cloud kunt u uw waardevolle bestanden niet lokaal opslaan, waardoor u hier overal en altijd bij kunt zolang u toegang heeft tot het internet.

Is dit niet voor u weggelegd? Schakel dan SAM IT Services te Oegstgeest in voor het maken van een back-up.

Let op de beveiliging van uw bestanden

Beveiliging staat tegenwoordig erg in de schijnwerpers. Er zijn talloze gevallen van identiteitsfraude bekend op het internet. Let daarom altijd op de beveiliging bij het bewaren van uw waardevolle bestanden. Zorg dat u een wachtwoord instelt op het Wifi netwerk alsook niet lukraak uw files ten toon spreidt op het internet.

Maak gebruik van Google Drive of OneDrive. Daarbij is het raadzaam de veiligheidsvoorschriften aan te houden die vermeld staan op de websites die deze diensten verlenen.

Lokale opslagmedia zijn minder vatbaar, maar des te gevoeliger voor omgevingsfactoren. Vraag voor professioneel advies raad bij de partij in Oegstgeest.

IT bedrijf in Oegstgeest

Betwijfelt u of u zelf back-ups kunt maken en verwisselen met een nieuwe computer? Of wilt u liever dat het oude besturingssysteem wordt overschreven met een nieuwe? Ons IT bedrijf in Oegstgeest helpt u graag met de opslag van uw waardevolle bestanden.