Yespoint
Image default
Woningen

Een eettafel op maat laten maken

Een eettafel is een meubelstuk dat wordt gebruikt voor het eten. Het wordt meestal geplaatst in de eetkamer of in de keuken. De tafel is meestal vierkant of rond en heeft meestal vier of zes stoelen voor het zitgedeelte. Sommige eettafels zijn uitgebreid met een blad dat extra zitplaatsen biedt. Bij They & Me zijn diverse soorten tafels te vinden. Van modellen met een langwerpig blad, tot ronde of vierkante tafels. Ook is het hier mogelijk om tafels te kopen met een fraai onderstel. Je hebt hier genoeg keuze in. Op deze manier maak jij van een eettafel op maat een unieke tafel.  

Mooie tafels met een geweldige uitstraling 

Of je nu een tafel met rechte poten wilt hebben, of een model met schuine poten, het is hierbij They & Me allemaal te vinden. Bezoek de website of kom gezellig langs in de showroom. Hierdoor krijg je meer inspiratie en misschien ook een andere kijk op de inrichting van jouw woning.  

Diverse mooie meubelstukken zijn hierbij They & Me te vinden. Van stoffen banken en stoelen tot kaarsenhouders en veel meer. Maak van jouw woning een gezellig verblijf met de mooie meubels die hier te vinden zijn. Mooie tafels op maat gemaakt en veel meer. Voor ieder interieur is hier wel een passende oplossing te vinden. 

Mooie tafel laten maken 

Je hebt besloten om jouw oude eettafel uit huis te doen en op zoek te gaan naar een nieuw en groter model. Echter de vraag is nu of het een rond model gaat worden, of een recht model. Je moet er wel rekening mee houden dat een ronde tafel veel meer ruimte nodig heeft dan een recht model. Bij twijfel vraag het aan de medewerkers van They & Me. Zij hebben de kijk erop of een bepaald model wel in jouw woning zal passen en kunnen eventueel andere opties geven.  

https://theyandme.com/tafels/eettafels/