Yespoint
Image default
Dienstverlening

Hoe behandel je een plaag? Vraag het aan de ongediertebestrijding.

Heb je gezien dat je bijvoorbeeld een muis of een rat door het huis heen rent of kom je bijvoorbeeld aangevreten pakken eten tegen in de voorraadkast? Dan kan het wel eens zijn dat je te maken hebt met een rattenplaag of een muizenplaag. In dat geval gaat het erom dat je zo snel mogelijk gaat handelen, voordat de plaag zich alleen maar meer uitbreidt en je steeds verder van huis komt te staan. Dat behandelen door je door een expert ongediertebestrijding in te huren die met de juiste kennis, ervaring en materialen werken en zo op een snelle manier kunnen zorgen dat jij bent ontdaan van deze plaag en beesten. Niet alleen een muizen- en rattenplaag kan door de ongediertebestrijding worden aangepakt, maar dit heeft ook betrekking op de rest van plagen waar je mee te maken kunt hebben. Denk aan een plaag van houtwormen of boktorren. 

Plaag in je woning

Of je nou een muizen, een ratten of een ander soort plaag in je woning of pand van het bedrijf hebt, het is stuk voor stuk een situatie waar je het liefste niet mee te maken krijgt. Maar hoe pak je dit nou precies aan? De ongediertebestrijding zal zorgen dat er eerst een inspectie wordt gedaan, waar er wordt gekeken naar de ernst van de situatie en waarna een plan kan worden gemaakt dat betrekking heeft op de bestrijding van de dieren. Meestal heb je een bestrijding die tweemaal een dag duurt, waarbij je niet aanwezig mag zijn in de woning. 

Agressieve middelen

Er wordt door de ongediertebestrijding gebruikt gemaakt van redelijk agressief spul, wat er ook wel echt voor nodig is om de beesten allemaal uit te roeien. Dit kun je niet zelf in de bouwmarkt kopen en wordt dan ook alleen maar door professionele bedrijven die ongediertebestrijding uitvoeren gebruikt. Je weet hiermee wel zeker dat alles wordt uitgeroeid.