Yespoint
Image default
Dienstverlening

Wat doen commerciële elektriciens?

Installeert u commerciële elektrische systemen waarvoor bedrading en aanverwante componenten nodig zijn? Houd uw bedrijf soepel door ervoor te zorgen dat elektrische vereisten veilig worden geïnstalleerd, of dit nu een bedrijf of een fabriek is. Een elektricien in een commercieel gebouw installeert, onderhoudt, inspecteert en repareert elektrische systemen. Niet-residentiële gebouwen zijn over het algemeen groter dan woningen en vereisen meer gekwalificeerde elektriciens dan woongebouwen. Grote appartementsgebouwen zijn een uitzondering, omdat ze eerder als commercieel dan als residentieel kunnen worden beschouwd. De sleutel is om een ​​Elektricien regio Leiden bij u in de buurt te vinden, en u kunt uw bedrijf soepel laten verlopen.

Wat is een commerciële elektricien?

In tegenstelling tot residentiële elektriciens, zijn commerciële elektriciens gespecialiseerd in de bedrading en elektrische systemen van commerciële gebouwen. De elektriciens op deze gebieden werken in uitgebreide faciliteiten zoals kantoorgebouwen, cafés, restaurants, overheidsinstanties, winkelcentra en hoogbouw. Zij hebben doorgaans de elektrotechniek Leiden expertise in huis om eventuele commerciële vraagstukken aan te pakken. Net als elk ander type elektricien, moeten commerciële elektriciens een bepaald aantal lesuren en on-the-job training en ervaring hebben. De minimale werkervaring die nodig is om een ​​commerciële elektricien te worden, is gebaseerd op de staat waarin ze leven.

Sommige commerciële elektrische installaties

Elektriciens in bedrijven installeren en onderhouden over het algemeen elektrische componenten. Systemen zoals beveiliging, verwarming, airconditioning, ventilatie, bekabeling, verlichting en andere alledaagse apparaten. Er zijn een aantal significante verschillen tussen commerciële en residentiële elektrische installaties. Nieuwe bedrading in bedrijfsruimten wordt doorgaans beschermd door leidingen, die om veiligheidsredenen volledig toegankelijk blijven. Bedrijfsruimten maken gebruik van thermoplastische materialen met hoogwaardige nylon coating in leidingen om elektrische bedrading te beschermen. De elektricien zorgt ervoor dat bedrading en stopcontacten op veilige afstand worden geïnstalleerd van gevaarlijke stoffen in de omgeving, zoals brandbare vloeistoffen, gassen of andere stoffen. De bedrading kan ook verder worden afgeschermd door speciale isolatie, afhankelijk van mogelijke gevaren in de buurt.

Functies van commerciële elektriciens

Zij voeren elektrische installaties, onderhoud, inspecties en reparaties uit. Het installeren van draden en elektrische componenten, zoals schakelaars en verlichting, behoort tot de taakomschrijving van deze elektriciens. Ze onderhouden ook elektrische systemen, controleren elektrische systemen in commerciële eigendommen en zorgen ervoor dat ze veilig zijn en voldoen aan de industrienormen en -codes. Ze zijn ook toegewezen aan het oplossen van elektrische of bedradingsproblemen. Goed thuis worden in het lezen van technische tekeningen zoals blauwdrukken zou een deel van hun vaardigheden moeten zijn. Ze pakken de elektrische systemen van een nieuwbouwproject aan en volgen daarbij de nationale, lokale en staat richtlijnen voor alle elektrische aansluitingen. Ze werken meestal met ingenieurs, bouwpersoneel, collega-elektriciens en leerlingen.