Yespoint
Image default
Dienstverlening

Kom naar de printshop Waalwijk

De printshop Waalwijk, beter bekend onder de naam Inkstation Waalwijk, heeft een grote service. Hier kan je namelijk van alles laten printen wat je nodig hebt voor jezelf of je werk. Maar ook is dit de plaats waar je diverse artikelen kan kopen voor de printer. Artikelen zoals een cartridges en toners. Heb jij je mobiel laten vallen en zit er nu een barst in het scherm of zijn er andere problemen, ook dan ben je hier aan het juiste adres. Er is hier een reparatie team aanwezig die je snel kan helpen met het maken van een mobiel of printer. Wel fijn dat hier zoveel onder één dak te vinden is. Want nu hoef je maar naar één winkel te gaan en niet meerdere winkels langs te moeten gaan voor een reparatie of een accessoires te kopen. 

 

Servicepunt van de DHL

De printshop Waalwijk is van alle markten thuis. Want ook voor een pakketje kun je hier terecht. Hoe vaak gebeurt het niet dat je thuiskomt en je ziet dat de bezorger van DHL langs is geweest. Vaak brengen ze heet naar de buren, maar wanneer deze niet thuis zijn wordt heet naar een servicepunt gebracht. Inkstation Waalwijk is zo een servicepunt. Hier kan je jouw pakketje ophalen tot 17.30 uur door de week. 

Ook voor het maken van een pasfoto ben je hier aan het juiste adres. Voor nog geen tien euro maken ze hier foto’s die geschikt zijn voor een officieel document, zoals een paspoort en een rijbewijs.