Yespoint
Image default
Computers / Internet / Web Design and Development

FreeVoice Antwoordservice: de telefoonservice specialist

Op zoek naar een uitstekend werkende telefoonservice? Klop vandaag nog aan bij FreeVoice Antwoordservice! Of u nu zoekt naar een secretaresse op afstand of simpelweg een betere telefonische bereikbaarheid, wij helpen u waar nodig. Sinds 2006 ondersteunen wij vele ondernemers met een werkzame telefoonservice en nog altijd weten zij ons te vinden. Dit door onze kwaliteit en professionele manier van adviseren.  Een passie van ons is zeker dat wij zo transparant mogelijk te werk gaan; u mag eigenlijk geeneens doorhebben dat wij er zijn.

Telefonische bereikbaarheid

Wij kunnen het voorstellen dat u niet altijd telefonisch bereikbaar bent. Zonde, want u loopt zeker klanten hiermee mis. Zeg maar alvast vaarwel tegen deze telefonische onbereikbaarheid, want FreeVoice schiet te hulp! Wij regelen de telefoonaanname geheel deskundig van u over. Dit door middel van onze telefonisten die netjes uw bedrijfsnaam overnemen en uw klanten te woord staan. Hierdoor heeft u meer tijd voor de overige zaken die op uw planning staan. Wat tevens belangrijk is: klantherkenning. Klanten voelen zich vrijwel direct op hun gemak als ze voor de telefonist(e) bekend zijn. Onze telefonisten regelen afspraken en zetten deze voor u in uw agenda. Daarnaast zorgen wij voor uw infomailbox en reserveringssysteem. Notities van eventuele afspraken of regelingen vindt u gemakkelijk terug in uw mail, WhatsApp of sms.

Xelion ofwel FreeVoice Connect

Door het gebruik van FreeVoice Connect kunt u op iedere plaats en apparaat gerust te werk gaan. Xelion geeft u de flexibiliteit die u gegarandeerd nodig heeft. U bent continu bereikbaar voor klanten en overige organisaties. Het is eenvoudig te gebruiken: geen ingewikkelde handleidingen komen van pas! Xelion is 24/7 up-to-date als het gaat om de nieuwste versies en mogelijkheden. U kunt zakelijk bellen, chatten sms’en of mailen via uw smartphone, tablet, PC of bureautelefoon. Doorverbinden komt alleen ter sprake als er een collega beschikbaar is in de presence. Handig!

Secretaresse op afstand

Heeft u meer tijd nodig voor uw werkzaamheden en wordt u de inkomende belletjes een beetje beu? Onze secretaresses helpen u op afstand met alle zaken waar u eventjes geen tijd voor heeft; agendabeheer, reserveringen, mailtjes… Daarnaast heeft u altijd één aanspreekpunt waar u hoeft te zijn als u een wens heeft. Zo heeft u beslist tijd over voor andere zaken.

Telefoonservice

Wij van FreeVoice regelen uw telefoonservice al te graag. Zo mist u niet onnodig omzet. We werken volledig transparant, snel en betrokken. Geïnteresseerd? Neem vandaag nog contact met ons op!