Yespoint
Image default
Verbouwen

Een trap op maat laten maken voor een prachtig resultaat

Een trap is een opvallend onderdeel in uw woning. Het verbindt twee verdiepingen met elkaar en u gebruikt het nagenoeg dagelijks. Waarom maakt u er dan ook niet een echte blikvanger van? Zeker wanneer u een nieuwbouwwoning gaat betrekken, kunt u een trap geheel op maat laten maken die perfect past in de woning. Of wanneer u uw huidige optrek van een nieuwe trap voorziet, zult u zien dat het uw woning direct opfrist. Zou u graag een handgemaakte trap willen laten maken door een ervaren timmerbedrijf? Dan helpt Timmerbedrijf Schenning in Eersel u graag verder!

 

Dit bedrijf neemt alle timmerwerkzaamheden op zich

Van het maken van kozijnen tot trappen, maar ook voor zaken omtrent machinale timmerwerken staan de werknemers van Timmerbedrijf Schenning voor u klaar. Zij nemen nagenoeg alle timmerwerkzaamheden op zich. Een trap laten maken door hen betekent dat zij komen meten, vervolgens uw wensen uittekenen om uiteindelijk ook de trap bij u te plaatsen. Trappen worden door hen nog geheel met de hand gemaakt – kwaliteit staat bij hen namelijk voorop. Daarbij realiseren zij verschillende stijlen voor u. Wilt u een moderne trap laten maken, een klassieker model, vuren of toch misschien eiken? De mogelijkheden zijn eindeloos! Dit alles wordt in goed overleg met u gerealiseerd en tegen een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding.

 

Zij hanteren een korte levertijd

Bij Timmerbedrijf Schenning luisteren ze graag naar uw wensen en denken mee over de mogelijkheden. Zij zorgen dat uw trap snel geleverd wordt zodat u nooit lang hoeft te wachten! Ook garanderen zij u een van de voordeligste prijzen in Eersel voor het laten maken van trappen met een uitstekende kwaliteit. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden?Ze produceren ramen, deuren, kozijnen, trappen voor zowel de aannemer als particulier. Neem contact op met deze specialist en zij informeren u graag over de aangeboden diensten.

https://timmerbedrijfschenning.nl