Yespoint
Image default
Verbouwen

Door een dakkapel te kopen creëert u meer licht en ruimte

Zou u graag meer daglicht, ruimte en frisse lucht willen creëren? Of simpelweg meer leefruimte? Dan is het overwegen om een dakkapel te kopen een goede optie. U creëert namelijk extra ruimte, zonder verlies van licht. Daarnaast heeft u ook niet te maken met kosten voor een vergunning. Tevens blijft de vorm van het dak optisch gewaarborgd, waardoor het mooi oogt. Wilt u graag een hoogwaardige dakkapel kopen, kies dan voor een BASkapel. Hierdoor heeft u gegarandeerd een hoge isolatiewaarde en bent u verzekerd van een prachtig exemplaar.

 

Altijd een vestiging in de buurt

Een dakkapel van BASkapel kopen doet u bij verschillende dealers door heel Nederland. Van Groningen, Almere, Rotterdam tot aan Venray – er is altijd een vestiging bij u in de buurt die de BASkapel in het assortiment heeft. Daarbij zijn er altijd verschillende maatvoeringen beschikbaar en heeft u volop keuze. Alle oplossingen zijn voorzien van uitmuntend VELUX HR++ glas, maar u kiest ook uit ander glas van dit merk zoals veiligheidsglas of zelfreinigende opties.

 

Plaats uw dakkapel eenvoudig zonder vergunning

Laat u het plaatsen van BASkapel verzorgen, dan heeft u in de meeste gevallen geen vergunning nodig. Daar bespaart u veel tijd en geld mee! De aanvraag hiervan is namelijk tijdrovend en komt met extra kosten. Bekijk vooraf of de plaatsing van dakvensters of van de BASkapel gewoon onder de wet WABO valt, dan zijn de mogelijkheden namelijk zeer uitgebreid.

 

Bestel een dakkapel en laat hem direct monteren

Bent u geïnteresseerd om een dakkapel te kopen bij een van de partners? Heeft u wellicht behoefte aan meer informatie alvorens u er een aanschaft? Neem dan contact op met hen door het formulier in te vullen. De medewerkers staan voor u klaar met deskundig advies. U kunt ook een bezoek brengen bij een dealer uit de buurt om de BASkapel te bekijken.

https://www.baskapel.nl