Yespoint
Image default
Gezondheid

Een matras schaft u aan bij de specialist in slaapcomfort

Een goede nachtrust is belangrijk om u overdag goed te voelen en in staat te zijn om alle (verplichte) activiteiten uit te kunnen voeren. Veel mensen staan er niet bij stil, maar door goed te slapen wordt de energie die u overdag verbruikt, aanzienlijk verhoogt. Bovendien zult u merken dat u geconcentreerder bent – bijvoorbeeld op kantoor, op school of in het verkeer – en dat uw geheugen verbetert. Geen onbelangrijke effecten dus! Uw slaapritme en -houding verbeteren is cruciaal om op de korte en lange termijn een positieve invloed te genereren op uw functioneren, en een goed matras kan hier een zeer groot aandeel in hebben. Maak daarom kennis met Dormex, de specialist in ultiem slaapcomfort.

Verminder uw fysieke klachten aanzienlijk

De matrassen, boxsprings, lattenbodems, kussens en beddenlinnen van Dormex zijn een garantie voor een beter slaapcomfort dan u ooit heeft ervaren. Deze aanbieder heeft verschillende topmerken in het assortiment, zoals Simmons en DormiLine. Wanneer u kiest voor een matras van een van de topmerken die deze winkel biedt, worden uw nek-, rug- en schouderklachten effectief voorkomen of verminderd. Dit komt omdat de matrassen zich aanpassen aan de lichaamshouding waarin u slaapt. Kies daarnaast voor een ergonomisch hoofdkussen, die de natuurlijke houding van het lichaam in stand houdt en het lichaam optimaal doet ontspannen. Ook dit resulteert in het verminderen en/of voorkomen van nek-, rug- en schouderklachten.

Deskundig advies en gratis levering

Het ultieme slaapcomfort bereikt u natuurlijk door langs te gaan in de showroom van Dormex. Hier kunt u alles met uw eigen ogen bekijken en advies vragen aan de deskundige medewerkers. Zij helpen u met het samenstellen van uw droombed, met de perfecte combinatie van materialen en onderdelen die uw slaapcomfort verbeteren. Voor ieder budget vindt u hier de producten waar u naar op zoek bent en u profiteert bij de aanschaf van een matras bovendien van gratis levering door heel de Benelux.

https://dormex.be/