Yespoint
Image default
Woningen

De mooiste vloeren in Eindhoven

Bent u net verhuisd of is de vloer in uw huidige woning toe aan vervanging? Dan bent u waarschijnlijk op zoek naar een betrouwbare vloerenspecialist. Wanneer u vloeren wilt bekijken in Eindhoven, maakt u een goede keuze als u een bezoek brengt aan Vinylwood. Deze speciaalzaak is gevestigd aan de Hondrugslaan in Eindhoven en beschikt over een ruim assortiment aan pvc vloeren. Op vrijdagen en zaterdagen bent u hier van harte welkom om een kijkje te komen nemen. Op de overige dagen van de week wordt u vriendelijk verzocht een afspraak in te plannen met een van de medewerkers.

Een passende pvc-vinylvloer voor elke ruimte

Bij Vinylwood vindt u pvc-vinylvloeren die geschikt zijn voor elke denkbare ruimte. Of u nu een nieuwe vloer wilt leggen in uw woonkamer, slaapkamer, badkamer of kantoor; voor elke ruimte vindt u een passende vloer in het assortiment. Vinylwood levert enkel hoogwaardige uit vinyl geproduceerde vloeren, waarmee u eenvoudig functionele en stijlvolle ruimtes creëert. Tegen zeer betaalbare prijzen kiest u de vloer uit die aan al uw wensen en eisen voldoet. Heeft u interesse in een persoonlijk adviesgesprek? Dan komt een medewerker van Vinylwood graag bij u thuis langs om u alles te vertellen over het assortiment en de verschillende kleurcombinaties. Ideaal wanneer u het lastig vindt om zelf een keuze te maken.

Laat het leggen van de vloer over aan experts

Heeft u een vloer uitgekozen? Het vakkundig leggen van vloeren in Eindhoven wordt ook gedaan door medewerkers van Vinylwood. Zij hebben voldoende ervaring en beschikken over de juiste kennis om uw vloer nauwkeurig en snel te leggen. Hierbij wordt altijd een vaste en professionele werkwijze gehanteerd die bestaat uit drie stappen. Allereerst wordt uw ondergrond geëgaliseerd. Vervolgens wordt de vloer gelijmd en gelegd. Tot slot wordt deze netjes afgewerkt met bijvoorbeeld plinten. Laat u de vloer leggen door deze experts? Dan bent u verzekerd van een schitterend eindresultaat.

https://www.vinylwood.nl/