Yespoint
Image default
Woning en Tuin

Creëer sfeer met een houtkachel van Contura van deze specialist

Met een houtkachel creëert u direct sfeer in de kamer. De vlammen geven een bijzonder, sfeervol licht en tegelijkertijd voelt u een heerlijke warmte. Zoekt u een houtkachel die deze sfeer geeft, maar die ook modern is? Kies dan voor een houtkachel van Contura. Deze houtkachel heeft een strak design waardoor deze in vrijwel elk interieur past. Fuego Kachels & Haarden uit Holten, nabij Almelo, is een erkende dealer in houtkachels van dit merk. Lees verder en ontdek waarom u voor deze specialist moet kiezen wanneer u interesse heeft in een houtkachel van Contura.

Kies voor sfeer, duurzaamheid en kwaliteit met deze houtkachel

Een houtkachel van Contura is niet alleen mooi. Fuego Kachels & Haarden verkoopt namelijk kachels van dit merk met het ‘Bewust stoken’-logo. Dit logo is ontworpen voor kachels die voldoen aan de hoogte kwaliteitseisen voor duurzaamheid en milieu. Als u een bewuste levensstijl erop nahoudt, is het aanschaffen van een houtkachel van Contura dan ook beslist een goede keuze! De houtkachels die deze specialist aanbiedt, waaronder de Contura houtkachel, zijn daarnaast erg veilig. U bent hiervan verzekerd omdat dit bedrijf is aangesloten bij de NHK (Nederlandse Haarden- en Kachelbranche). Deze branche staat voor veiligheid en verantwoordelijkheid. De NHK voert regelmatig controles uit, ook bij Fuego Kachels & Haarden, om er op toe te zien dat alle medewerkers over de juiste vaardigheden en kennis beschikken om kwalitatief hoogwaardige service te verlenen. Iedere specialist van dit bedrijf beschikt over het diploma Installateur Haarden, Kachels en Rookkanalen. U koopt uw houtkachel Contura dan ook bij een échte specialist!

Ontdek het online aanbod of bezoek de showroom

Wil je een houtkachel van Contura in Holten kopen? Breng dan een bezoek aan de showroom van Fuego Kachels & Haarden in Holten, vlak bij Almelo. U bekijkt hier niet alleen het brede aanbod houtkachels, maar kunt ook passend advies ontvangen van de specialisten. Uiteraard kunt u ook telefonisch contact opnemen met hen. De vriendelijke en deskundige medewerkers staan te allen tijde voor u klaar!

https://www.kachelhandelfuego.nl/