Yespoint
Image default
Sport

Welke soorten trainingspakken biedt Touzani aan?

Ben je op dit moment op zoek naar een tof trainingspak? Of wil jij mogelijk voor jouw zoon of dochter een tof trainingspak aanschaffen? Als je het aanbod van trainingspakken bekijkt, zie je direct meerdere merken naar voren komen. Je kunt hierbij denken aan de bekende sportmerken als Nike en Adidas, maar ook het merk Touzani is prima vertegenwoordigd. Wat het merk Touzani precies is? Nou, dit merk is opgericht door Soufiane Touzani. Hij leek lange tijd op weg te zijn om profvoetballer te worden, maar blessures gooiden roet in het eten. Hij richtte zich daarom op straatvoetbal; binnen de wereld van straatvoetbal is hij uitgegroeid tot een ware BN’er. Zo heeft hij zijn eigen televisieprogramma én zijn eigen kledinglijn. Binnen zijn kledinglijn is een belangrijke rol weggelegd voor trainingspakken, waarover je hieronder meer kunt lezen.

Uitgebreid aanbod

Er kan gerust gesteld worden dat het aanbod van Touzani bijzonder uitgebreid is. Dit zie je bijvoorbeeld terug aan de hoeveelheid trainingspakken, maar óók aan de verschillende soorten trainingspakken. In het aanbod is er namelijk onderscheid te maken tussen lifestyle trainingspakken en voetbal trainingspakken.

Lifestyle trainingspakken

Draag jij in jouw vrije tijd graag een trainingspak? Dan kun je niet om de lifestyle trainingspakken van Touzani heen. Deze pakken hebben een standaard pasvorm, zijn in verschillende kleuren verkrijgbaar en zitten echt als gegoten. We kunnen hierbij stellen dat de broek van dit trainingspak nét iets wijder zit; juist dat is wel zo prettig tijdens het dagelijkse leven.

Voetbal trainingspakken

Ben je op zoek naar een trainingspak om in te kunnen trainen? Dan kun je beter voor de voetbal trainingspakken uit het aanbod van Touzani kiezen. Deze trainingspakken heeft een slim fit pasvorm en zijn van elastisch materiaal vervaardigd. Het pak ziet hierdoor lekker en is ook nog tegen een stootje bestand, tijdens het voetballen. Welk van deze trainingspakken spreekt jou het meeste aan? Als je een Touzani trainingspak aan wilt schaffen, kun je daarvoor het aanbod op Voetbalshop.nl raadplegen. Bij deze aanbieder geniet je van een uitgebreid aanbod én scherpe prijzen.