Yespoint
Image default
Sport

Reden genoeg om te kiezen voor fitness in Delft

Het is je vast niet ontgaan: al jaren is duidelijk dat sporten en bewegen in het algemeen van belang zijn voor onze gezondheid. Op regelmatige basis deze sportschool in Den Hoorn nabij Delft bezoeken en daar een individueel programma als fitness of juist groepslessen volgen, doet wonderen voor lichaam en geest. Zeker wanneer je ontdekt welke mogelijkheden Sportcenter Allround je te bieden heeft, zul je nog moeilijk stil kunnen blijven zitten.

Groepslessen, individuele programma’s en fitness only

Bij dé sportschool van Den Hoorn, bij Delft, kun je onder andere deelnemen aan groepslessen. Wekelijks worden er wel meer dan 150 gegeven, waaronder pilates, Zumba, spinning en het populaire yoga. Neem je liever niet deel aan groepslessen? Dan kun je ook kiezen voor personal training, waarbij een expert in fitness in Delft je van uitstekende begeleiding voorziet, of voor fitness only. In dat laatste geval kun je zelfstandig sporten in een grote ruimte met tal van hoogstaande fitnessapparaten.

De fysieke, mentale en emotionele voordelen van fitness

Bezoek je deze sportschool in Den Hoorn, bij Delft, dan levert je dat meer resultaat op dan alleen een betere conditie en een strakker lichaam. Kiezen voor fitness in Delft betekent namelijk kiezen voor een goede gezondheid in het algemeen. Sporten bij deze sportschool zorgt voor een lagere bloeddruk, een sterker hart en een gezondere huid. Bovendien bevordert het je cognitieve capaciteiten, omdat er door het sporten dopamine vrijkomt.  Tot slot zitten mensen die sporten over het algemeen ook mentaal beter in hun vel.

Sport in je drukke leven passen

Anno nu heeft de gemiddelde mens een behoorlijk druk leven. Iets wat Sportcenter Allround als dé sportschool van Delft en omgeving heel goed begrijpt. Daarom biedt deze ruime openingstijden. Doordeweeks kun je tot 22.00 uur ’s avonds sporten (op vrijdag tot 21.30 uur) en ook op zaterdag en zondag kun je er tussen 08.00 en 15.00 uur terecht. Je bent er ook aan het juiste adres voor de aanschaf van voedingssupplementen en huidverzorgingsproducten.