Yespoint
Image default
Hobby en vrije tijd

Spreuken voor de liefde

Liefde en spreuken

Mensen zijn niet bekend met spreuken voor de liefde buiten Hollywood en tv. Wanneer het idee dat ze echt zijn in je opkomt, vinden ze het misschien belachelijk. Velen verwarren magie met geloof en religie. Jammer genoeg had de laatste alle spiritualiteit eruit gehaald en ging het er allemaal om dat hij op zondag naar de kerk ging. Degenen die religie als een duidelijke autoriteit beschouwen, denken dat het er allemaal is, zijn  spiritueel als horoscoop Steenbok, worden ontmoedigd en worden soms naar atheïsme geleid

Hoewel magie kan worden beoefend in de context van een religie, wat naar mijn mening het leren van de tovenaar beperkt, is het geen geloof maar ervaringskennis. Het aanroepen van een geest impliceert het zien en horen ervan. Terwijl je uit je fysieke lichaam bent, kun je controleren wat een vriend aan het doen is en dit later met hem bevestigen. Als je spreuken op iemand uitstraalt, merk je een radicale verandering in zijn of haar gedrag. Magiërs oefenen geen magie uit, dus misschien zal hun leven voorgoed veranderen, maar om het te laten gebeuren.

Er is bewijs van magie overal om ons heen. Het geeft de aard en het nut van spreuken voor de liefde weer. Bewijs geeft je zelfs een idee van de methoden die door goochelaars worden gebruikt om hun taken te volbrengen.

Religieus bewijs van spreuken voor de liefde

De Bijbel is de meest populaire referentie van magie in het westen. Jozef had een zilveren beker waarmee hij de waarzegging beoefende (Genesis 44: 2-5). Aarons staf werd een slang voor de farao van Egypte, en veranderde het water van de Nijl in bloed, inclusief reservoirs in vaten van hout en steen, waarbij alle vissen tegelijkertijd werden gedood (Exodus 7: 8-12 en Exodus 7:17) 21). Jakobs staven maakten kudden jong die gestreept of gespot waren (Genesis 30: 37-39).

Historisch bewijs van magie

Voor de Egyptenaren was magie het dagelijkse leven. Ze hadden een bijzondere neiging naar talismannen en amuletten, waaruit een verzameling wordt tentoongesteld in het Metropolitan Museum of Art in New York. Talismans en amuletten leken op een dier, zoals horoscoop Stier, symbool of godheid en bestonden soms uit gegroepeerde vormen. Materiaal, kleur en bezwering aangebracht op hen verschillen ook. Talismans en amuletten kunnen een ketting, armband of ring zijn. Poppen gemaakt van was en andere materialen werden gebruikt in spreuken voor de liefde, tegenwoordig een bekende praktijk in Voodoo. Een pop gemaakt van terracotta met nagels vastzitten is tentoongesteld in het Louvre museum van Parijs.

Tegenwoordig bewijs van magie

De periode van 1888-1908 wordt gekenmerkt door de stichting en desintegratie van de Gouden Dageraad, een van de meest invloedrijke en gerespecteerde magische bevelen. Wicca en spreuken voor de liefde werden nieuw leven ingeblazen in 1954. Er zijn al bestaande magickaltradities die populairder worden.

Wetenschappelijk bewijs van spreuken voor de liefde

Het bedrijf Neurosky ontwikkelde een headset die hersengolven decodeert en deze streamt om videogames en andere apparaten te besturen. Onderzoekers onder leiding van Brian Paisley en Robert Knight, beide horoscoop Vissen, ontwikkelden een apparaat dat hersengolven in woorden omzet. Omdat gedachten hersengolven produceren, zijn ze echt als een radio- of tv-signaal.

Mensen maken beweringen over magie als ze er niet echt van weten. Zij en anderen geloven hen en daarom is hun liefdesleven in chaos. Maar dat hoeft u niet te gebeuren. Nu dat je weet dat spreuken voor liefde echt zijn, kun je ze gebruiken om het liefdesleven te krijgen dat je wilt.

Bron:
Zodiac Horoscoop