Yespoint
Image default
Woning en Tuin

Een mooi vliegengordijn

In de zomermaanden komt een vliegengordijn, ook wel een insectengordijn genoemd, goed van pas. Want wie heeft er geen hekel aan vliegende beesten in huis? Wilt u uw woning een beetje doorluchten, of buiten in de tuin zitten zonder steeds de deur dicht te hoeven houden? Dan is een vliegengordijn van Torresol echt een uitkomst! Hier vindt u meer informatie over deze gordijnen van hoge kwaliteit. Het is een makkelijke en elegante manier om voor altijd een einde te maken aan die vervelende vliegen in huis.

Het vliegengordijn: een elegante oplossing

Muggen en vliegen zijn bijna niet tegen te houden, zo lijkt het soms wel. Eén vervelend zoemend beest kan een behoorlijke last zijn in huis en u hardnekkig uit uw slaap houden. U kunt natuurlijk aan de gang met een vliegenmepper of u kunt gif spuiten. Beide opties zijn echter niet altijd succesvol en de laatste optie is bovendien schadelijk voor het milieu, voor uw kinderen, huisdieren en uzelf. Een insectengordijn is een veel betere oplossing. Het is schadeloos, eenvoudig, en effectief. Waarom zou u niet een gordijn aanschaffen en bij u thuis ophangen? Dan bent u zo van al die vliegende beestjes af!

Altijd in een stijl die bij u past

Een vliegengordijn van Torresol is een grote luxe. Deze gordijnen worden gemaakt van plastic materiaal of van aluminium, eventueel met magnetische onderdelen. De gordijnen vallen snel dicht, en laten nauwelijks kans voor vliegen of andere insecten om het huis binnen te komen. Ze zijn bovendien niet vervelend om naar te kijken, want de vrolijke patronen hebben een vrolijke, zomerse uitstraling. Heeft u zelf een leuk idee voor een patroon? Dan kunt u zelfs een insectengordijn laten maken met het patroon of de opdruk van uw keuze. Overigens bent u ook voor horren en andere oplossingen om insecten tegen te houden ook aan het juiste adres bij dit bedrijf.