Yespoint
Image default
Woning en Tuin

Een goede tuinarchitect weet raad met iedere tuin

Over het inzetten van een tuinarchitect bestaan nog wel eens wat misverstanden. Relatief weinig mensen zijn ervan overtuigd dat het inschakelen van een architect nodig is voor hun tuin. Vaak denken mensen dat een architect alleen nodig is bij een zeer grote tuin, of wanneer er sprake is van een vrijwel onbeperkt budget. Niet is minder waar. Wat een architect doet, is het maximaliseren van de mogelijkheden; het realiseren van een zo mooi mogelijke tuin binnen de beschikbare oppervlakte en binnen uw budget. Ook – misschien wel juist – van een middelgrote of kleine tuin kan een architect iets prachtigs maken. Ten minste, wanneer u kiest voor een tuinarchitect met de juiste aanpak, zoals een architect van Stoop Tuinen!

De aanpak van een goede tuinarchitect

Vooropgesteld: de aanpak van een goede tuinarchitect is er een die perfect bij uw wensen en eisen past. Wat de een prettig vindt, werkt minder goed voor de ander. Er zijn echter wel enkele punten die eigenlijk altijd gelden. U wilt namelijk niet alleen een mooie tuin, maar ook een tuin die u op de lange termijn kunt gebruiken. Met andere woorden, uw tuin moet niet alleen maar een siertuin worden, maar een tuin waar u op meerdere manieren van kunt genieten. Door ernaar te kijken, maar ook door er heerlijk in te zitten of relaxen.

Vraag altijd naar de visie van de tuinarchitect

Schakelt u een tuinarchitect in, vraag dan altijd naar zijn of haar visie. Wat denkt hij of zij dat het beste is voor uw tuin en hoe moet dit worden gerealiseerd? Hierdoor wordt in samenwerking met u de ideale tuin gerealiseerd. Een tuinarchitect die altijd volgens het vorm-volgt-functie-principe werkt, is Stoop Tuinen. Wilt u een tuin waarin u heerlijk kunt leven, maar die ook prachtig is om naar te kijken, dan doet u er verstandig aan om een architect van Stoop Tuinen in te schakelen voor het tekenen van uw nieuwe tuin.

https://www.stooptuinen.nl/