Yespoint
Image default
Huishoudelijk

Biologische en neutrale zeep voor de afwas

Biologische zeep voor de vaat met Klok

De handzepen om je afwas mee te doen zijn alom bekend en overal verkrijgbaar. In de bekende flacons van 500ml en 1 liter zit geconcentreerde zeep dat wanneer in aanraking met water een flinke dosis sop geeft om de afwas te doen. Wat de meeste mensen niet weten is dat deze zeep ook vol zit met additieven zoals parfum en chemicaliën die weliswaar bijdragen aan het reinigen van de vaat, maar ook best een impact hebben op de ph-waarde van je huid. Aangezien we vaak de afwas doen met onze handen, kan het goed zijn dat je daardoor vaak last krijgt van droge handen. Dat is dus niet zo gek. Merk je dat je daar veel last van hebt? Kies dan voor de biologische zeep van Klok die volledig ecologisch is samengesteld.

Milde werking van Klok eco zeep

Klok zeep is bedoeld voor de gevoelige huid en daarom geschikt voor ons allemaal. Doordat onze zeep vrij is van parfum en kleurstoffen zal onze zeep neutraal aanvoelen op de huid en daarmee ook veel meer geschikt voor dagelijks gebruik.

Door de uniek samenstelling van het product is er naast een huidvriendelijke afwas nog een voordeel en dat is de ecologische impact van onze zeep. Traditionele zeep producten bevatten chemicaliën die verontreinigend zijn voor het milieu. Ze bevatten stoffen die het water vervuilen en dat is weer slecht voor het milieu. De producten van Klok zijn dusdanig samengesteld dat ze nauwelijks bijdragen aan watervervuiling én daarnaast ook garant staan voor heel veel wasbeurtjes uit slechts 1 dopje zeep. Zo kan er zuinig omgegaan worden met de zeep in de flacon.

Wat weet jij van palmolie?

Palmolie is een goed voorbeeld van hoe iets natuurlijk kan klinken en dus de suggestie wekt dat het ‘goed’ is, terwijl in de werkelijk palmolie bijdraagt aan de ecologische schade aan ons planeet. Palmolie is plantaardige olie die gewonnen wordt uit de vruchten van de oliepalm en bevat een hoog percentage verzadigde vetten en antioxidanten. Deze vruchten zijn heel goedkoop om te verbouwen en de basisstoffen hiervan worden gebruikt voor ontzettend veel producten, van voedingsmiddelen tot aan schoonmaakproducten. Grote stukken oerwoud worden gekapt ten gunste van deze palmolie planten en dat leidt tot uitsterven van bepaalde diersoorten en onherstelbare natuurschade.

Bij Klok kiezen we bewust voor het niet gebruiken van palmolie en andere ingrediënten die bijdragen aan de ecologische schade van ons planeet. We houden nauwlettend toezicht op de invoer van onze eigen grondstoffen en produceren onze producten in ons eigen zeepfabriek in Deventer, dat aan de hoogste kwaliteitsnormen voldoet voor duurzaamheid.

Probeer onze natuurlijke zeep en wasmiddelen zelf

Nu steeds meer mensen de waarde inzien van bewust schoonmaken en ecologische wasmiddelen groeit de vraag naar onze producten. Je vindt Klok zeep daarom in steeds meer supermarkten en bio winkels, maar je kunt ook online klok natuurlijke zeep kopen in onze eigen webshop. Op klok-eco.nl vind je het volledige assortiment die je veilig en gemakkelijk online kunt bestellen en kunt laten bezorgen bij je thuis of op de zaak. Vanaf €30,- hanteren we bovendien gratis verzending in Nederland en tegen een kleine vergoeding bezorgen we ook in België. Nog niet bekend met de zeepproducten van Klok? Bestel de Klokbox en maak kennis met al onze producten tegen een vriendelijke prijs.

https://www.klok-eco.nl/