Yespoint
Image default
Verbouwen

Installab verzorgt gratis lichtscans voor bedrijven

Zoekt u een installatiebedrijf in Bergen op Zoom en wilt u graag verduurzamen? Installab verzorgt gratis lichtscans voor bedrijven. Door de verhoging van energieprijzen kunnen relatief simpele ingrepen door de professionals van Installab ervoor zorgen dat u op termijn veel geld bespaart. De medewerkers van dit installatiebedrijf in Bergen op Zoom zijn onder meer gespecialiseerd in duurzame verlichting die kosten bespaart en ook nog eens milieuvriendelijk is. Wilt u weten wat de mogelijkheden zijn voor uw bedrijf? Aarzel dan niet en neem contact op met dit bedrijf voor een gratis lichtscan. 

Hoe de gratis lichtscans werken 

Installab legt graag uit hoe de gratis lichtscans werken. Nadat u de gratis lichtscan hebt aangevraagd bij dit installatiebedrijf in Bergen op Zoom, sturen zij een specialist langs die de huidige verlichting en het energieverbruik in kaart brengt. Aan de hand van deze resultaten stelt Installab een rapport op. De gratis lichtscan bestaat uit de inventarisatie van de lichtbronnen en een berekening van de besparing. Zo krijgt u een nauwkeurig beeld van de huidige situatie en wat u kunt besparen door de overstap te maken naar led-verlichting.

Gratis lichtscan- en advies voor een meerprijs

Dit installatiebedrijf in Bergen op Zoom biedt naast de gratis lichtscan een lichtadvies voor een meerprijs. Het lichtadvies bestaat uit een overzichtelijk rapport met daarin onder meer lichtberekeningen, de projectering van de armaturen per ruimte, een armaturenboek en een kwaliteitsbijlage. Neem voor meer informatie of het aanvragen van een offerte contact op met Installab. Natuurlijk kunt u bij dit bedrijf ook een beroep doen op andere diensten en expertise. Overweegt u om zonnepanelen aan te schaffen? Dit bedrijf geeft u graag meer uitleg over de mogelijkheden en ze kunnen de panelen natuurlijk ook bij u komen installeren. Bovendien bent op andere vlakken bij hen ook aan het juiste adres. Denk aan warmtepompen, zonneboilers of zelfs laadpalen.

https://installab.nl/

Gerelateerde artikelen

Stukadoor Haaksbergen maakt jouw wanden glad

Asbest golfplaten laten verwijderen door een specialist en benieuwd naar de kosten per m2?

Haal uw stabilisatiezand voor een relatief klein project bij een specialist