Glas polijsten: het voordelige alternatief voor vervangen

Glas polijsten is hét goedkope alternatief voor het laten vervangen van een ruit. Zeker als het om een groot raam gaat, zijn de kosten daarvoor vaak fors. Dubbel glas is dan nog eens extra duur, wat ook geldt voor speciaal glas met een tint of coating. Als u kiest voor het polijsten van glas, kan de ruit blijven zitten en is het resultaat vaak hetzelfde als het plaatsen van nieuw glas. Glas polijsten geeft een fraai resultaat als u dit laat uitvoeren door een professional die zijn vak verstaat, zoals een van Glasfiks. Het ziet er vaak een beetje ‘gevaarlijk’ uit, want het lijkt net alsof er zeer ruw met het glas wordt omgesprongen, maar wanneer een vakkundig persoon het doet, hoeft u zich uiteraard geen zorgen te maken.

Geef uw glas een langer leven

Als u kiest voor glas polijsten, geeft u het glas in uw kozijnen of gevel een tweede leven. Glas polijsten kan voor vrijwel alle soorten glas. Of het nu gaat om een klein raam in uw badkamer of om een grote ruit in de woonkamer. Krassen, putjes of hardnekkig vuil kunnen door middel van deze techniek worden verwijderd. Uw glas ziet er vervolgens uit alsof het zeer recent is geplaatst. Polijsten is mogelijk voor zowel enkel als dubbel glas. Ook het glas van een spiegel kan worden gepolijst als hier krassen op zijn gekomen. Op deze manier kan ook een klein sterretje of barstje worden weggewerkt, zoals dat ook bij autoruiten gebeurt.

Laat uw glas renoveren door een professional

U kunt glas polijsten het beste overlaten aan een professional. Sommige mensen proberen het zelf, met het grote risico dat er een barst ontstaat en de ruit alsnog vervangen moet worden. Als u een beroep doet op de expertise van Glasfiks, dan weet u dat uw glas met de grootst onmogelijke zorg wordt gepolijst. U kunt informatie vragen door gebruik te maken van het contactformulier op de website. Wilt u een afspraak maken? Dan vindt u op de website de telefoonnummers van Glasfiks.

https://www.glasfiks.nl/