Yespoint
Image default
Woningen

Houten vloeren zelf leggen of een professioneel bedrijf inschakelen

Houten vloeren zijn een van de meest populaire vloersoorten in woningen. Dit is niet verwonderlijk! Het grote voordeel is de onderhoudsvriendelijkheid – een nieuwe houten vloer gaat namelijk een leven lang mee. Behandel de vloer enkele keren per jaar met een beschermende was, olie of lak zodat het hout weer volledig gevoed is. Het resultaat is een glanzende, sterke vloerbescherming. Wilt u graag een nieuwe vloer, bijvoorbeeld in de woonkamer? Natuurlijk is het mogelijk dat u deze zelf legt! Het is echter altijd aan te raden om hier een professioneel bedrijf voor in te schakelen. Als u in de buurt van Zaandam woont, dan schakelt u Klitsie Parketvloeren uit Wormerveer in voor het leggen van uw houten vloeren. Deze specialisten gaan op vakkundige wijze te werk en leggen het hout strook voor strook. Na het leggen worden alle spijkergaatjes netjes weggewerkt.

Welke soorten vloeren zijn er beschikbaar als u kiest voor hout?

Voordat de nieuwe vloer gelegd kan worden, is het ook belangrijk dat u de nieuwe houten vloeren naar uw smaak kiest. Het is prettig als dit overeenkomt met uw huidige of gewenste interieur. Maar het is ook belangrijk om rekening te houden met bijvoorbeeld vloerverwarming; niet alle houten vloeren zijn hier namelijk geschikt voor! Grof gezegd zijn er twee verschillende soorten houten vloer, die beide weer verschillende subcategorieën kennen. Multi- of duoplanken zijn een goede keuze wanneer u een stabiele, sterke en duurzame vloer wilt. Zeker in ruimtes waar de vloer intensief gebruikt wordt, is dit aan te raden. De andere soort houten vloer, is de parketvloer. De parketvloer biedt u eindeloos veel legcombinaties, zodat u de vakman ook kunt instrueren om een uniek patroon in uw vloer te leggen. Wat uw keuze qua materiaal ook is, van een houten vloer geniet u lange tijd!

Uw nieuwe vloer in het echt bewonderen

Als u nieuwe houten vloeren nodig heeft in de buurt van Zaandam, ga dan een keer langs in de showroom van Klitsie Parketvloeren in Wormerveer. De showroom is geopend op afspraak, dus neem contact op om een geschikt moment te vinden.

https://klitsieparketvloeren.nl/