Yespoint
Image default
Muziek

Geef uw klas het perfecte afscheid met een originele eindmusical

Kinderen in groep 8 sluiten hun tijd op de basisschool vaak af met een eindmusical. Voor veel kinderen is dit een speciaal moment, natuurlijk omdat ze het voor hun ouders gaan opvoeren, maar ook omdat het een einde van een periode is. Met een eindmusical wordt eigenlijk afscheid genomen van de basisschool en zetten ze indirect de volgende stap in hun leven. Wanneer u leraar bent in groep 8, dan wilt u natuurlijk een leuke eindmusical kiezen om samen met uw leerlingen voor een onvergetelijk afscheid te zorgen. Met de musicals van Het Verkeerde Beentje is dat zeker mogelijk. Op de website van deze specialist heeft u keuze uit verschillende musicals met een stoer, grappig of ontroerend verhaal.

Bestel een musicalpakket en ga aan de slag met uw leerlingen

Om een goede eindmusical op de planken te zetten, is het belangrijk dat u een musical kiest die aansluit bij uw leerlingen. Zo kunt u kiezen voor Sneeuwwitje en de 7 gangsters, maar ook voor De verdwijning van de mislukte barbie. Op de website van Het Verkeerde Beentje kunt u kleine stukjes van het script lezen en een aantal nummers luisteren om erachter te komen welke het beste past bij uw klas. Na het bestellen van een eindmusical sturen zij u een musicalpakket toe waar alles in zit dat u nodig heeft voor een fantastisch afscheid. In dit pakket vindt u onder andere de volgende spullen:

  • Het script van de musical
  • De cd’s met de muziek
  • Het boek waar de musical op gebaseerd is
  • Meerdere tekstboekjes voor de leerlingen

Ook zitten de opvoeringsrechten in het musicalpakket. Met deze rechten heeft u toestemming om met de eindmusical aan de slag te gaan en deze op te voeren aan de ouders en familie van de kinderen.

Verras uw leerlingen met een unieke eindmusical

Verras uw leerlingen en ga voor een unieke eindmusical voor een onvergetelijk afscheid van de basisschool. Wanneer u vragen heeft over de productie van de musical of het musicalpakket kunt u altijd contact opnemen met een van de medewerkers van dit bedrijf. Zij kunnen u voorzien van alle informatie die u nodig heeft.

https://www.verkeerdebeentje.nl/