Yespoint
Image default
Muziek

Een perfecte piano door deze te laten restaureren bij deze specialist

Bent u op zoek naar een perfect instrument? Bekijk dan eens het prachtige assortiment van Evert Snel. Deze specialist op het gebied van piano’s staat u bij in uw zoektocht naar een perfecte piano. Het is mogelijk om een volledig nieuwe piano, zoals een Bösendorfer, te kopen of te huren. Het is echter ook mogelijk om een piano die u al in uw bezit hebt, te laten restaureren. Deze specialist maakt van uw piano met mankementen weer een piano in perfecte staat. Daarnaast bieden zij nog diverse andere diensten aan, zoals het stemmen van een piano, hierdoor klinkt uw piano perfect en bent u klaar om de mooiste stukken te spelen.

Leer het unieke geluid van de Bösendorfer kennen

U kunt terecht bij Evert Snel voor diverse piano’s, zo vindt u bij deze specialist piano’s of vleugels van de merken Yamaha, Steinway en Bechstein. Echter verkoopt deze specialist ook een ander merk, de Bösendorfer piano of vleugel. Deze piano heeft een uniek geluid, dat een liefhebber zeker op prijs zal stellen. Wanneer u speelt op een Bösendorfer vult de kamer zich met zoete en volle klanken. U kunt dit type vleugel of piano helemaal nieuw kopen bij deze specialist, maar u kunt ook uw eigen Bösendorfer laten restaureren. De ervaren medewerkers van Evert Snel weten als geen ander dat iedere piano uniek is. Zij weten wat iedere piano nodig heeft en kunnen deze werkzaamheden op professionele wijze uitvoeren. Wanneer uw piano een kleine of grote onderhoudsbeurt of restauratie nodig heeft, kunt u het beste naar de specialisten van Evert Snel gaan.

Bezoek de showroom van deze specialist

Wilt u de verschillende piano’s, zoals de Bösendorfer, van Evert Snel bekijken en eventueel aanschaffen? Of bent u op zoek naar een specialist die uw piano op professionele wijze kan restaureren? Bezoek dan de showroom van deze expert of neem contact met hen op. Ze helpen u graag verder met uw zoektocht naar een perfect instrument.