Yespoint
Image default
Huishoudelijk

Een slowjuicer bestellen is ideaal voor een druk leven

Heeft u een druk leven en daardoor geen tijd om een gezonde maaltijd te realiseren? U bent hierin zeker niet alleen, echter is het van zeer groot belang om toch de benodigde voedingsstoffen binnen te krijgen, zodat u uw lichaam gezond kan houden. Een slowjuicer bestellen is dan dé oplossing. U maakt hiermee in een handomdraai de lekkerste sappen van uw favoriete groenten en fruit, vol met de benodigde voedingsstoffen. De vitaminen en mineralen in het fruit en de groenten blijven namelijk behouden in de sappen dankzij de speciale perstechniek. Een slowjuicer perst langzaam, met maar 65 toeren per minuut. Hierdoor komt er minder warmte vrij dan wanneer u een blender of sapcentrifuge gebruikt, deze persen soms namelijk met wel 15.000 toeren per minuut. Warmte zorgt ervoor dat voedingsstoffen verloren gaan, waardoor de sappen van een blender of sapcentrifuge minder voedingsstoffen bevatten dan de sappen uit een slowjuicer. U geniet door een slowjuicer te bestellen dus niet alleen van een snelle manier om voedingsstoffen binnen te krijgen, maar het is ook nog eens een efficiënte manier om uw lichaam gezond te houden.

Bestel het receptenboek

Wanneer u besluit om een slowjuicer te bestellen bij de specialisten van Sapmaker.nl, kunt u ook een receptenboekje kopen. Hierin vindt u diverse recepten die u stuk voor stuk uit kan proberen om leuke en verrassende combinaties te ontdekken. Elk sapje uit het receptenboek is heerlijk, maar u kunt uiteraard ook zelf combinaties maken. U combineert eenvoudig uw favoriete soorten groenten en fruit om een heerlijk sapje te maken dat aan al uw wensen voldoet.

Stel uw vragen gerust

Heeft u nog vragen met betrekking tot het bestellen van een slowjuicer? Neem dan gerust contact op met de specialisten van Sapmaker.nl en stel uw vragen. Zij beantwoorden graag al uw vragen over de kwalitatieve machines die zij verkopen. Gebruik hiervoor de contactgegevens op hun website.