Yespoint
Image default
Dienstverlening

De charme van rvs-freesletters als reclamemiddel

Freesletters van rvs hebben specifieke voordelen

Het gebruik van rvs-freesletters op winkels, kantoren en bedrijfsgebouwen is in Nederland erg populair. Vaak worden rvs-freesletters gebruikt in combinatie met ledverlichting, zodat de tekst 24 uur per dag en 7 dagen per week zichtbaar is in de omgeving. Freesletters van roestvrij staal hebben enkele specifieke voordelen die deze manier van presenteren onderscheiden van andere reclamemiddelen.

Lange levensduur en weerbestendig

Rvs-freesletters zijn onder meer interessant omdat ze een erg lange levensduur hebben. Het materiaal verweert niet, is roestvrij en heeft praktisch geen onderhoud nodig. Na een eenmalige nota heeft u er verder geen kosten meer aan. Maar dit is natuurlijk niet de voornaamste reden voor bedrijven om te kiezen voor freesletters. Het zijn vooral het grote bereik en de keuzemogelijkheden van dit soort marketing die het verschil maken. U bereikt een groot publiek en kunt qua design kiezen wat u wilt.

Groot bereik met freesletters

Bedrijven halen vooral in hun directe regio veel (nieuwe) klanten binnen. Daarom is het belangrijk om te zorgen dat je op een bedrijfsterrein of in winkelstraat goed opvalt en positief afsteekt bij andere winkels of bedrijven. Met freesletters komt u sowieso modern en eigentijds over en bent u goed zichtbaar. Stel dat uw bedrijf naast een snelweg staat, dan wordt u met freesletters op de gevel talloze keren gezien. Ook fietsers en voetgangers die voorbijkomen leren uw onderneming op deze manier kennen. Uiteindelijk leidt dit tot een grotere naamsbekendheid en meer klandizie.

Elk design is mogelijk

Een groot voordeel van freesletters is dat u deze kunt laten frezen volgens uw eigen ontwerp. Elke soort design is hierbij mogelijk. De meeste bedrijven voeren uw ontwerp in de freesmachine, waarna deze machinaal op maat gemaakt wordt. In het formaat, de aantallen en de materiaalsoort die u op het oog heeft.