Yespoint
Image default
Dieren

Wildlife Garden het merk van de vogelhuisjes

Afkomstig uit Zweden en geheel van hout gemaakt, dat zijn de vogelhuisjes van WildlifeGarden. Een merk dat haar naam hoog wil houden en alleen maar kwaliteits producten produceert. Wildlife Garden ontwerpt en fabricieerd niet alleen vogelhuizen maar ook brievenbussen, kapstokken, tafelkleedgewichten en decoratieve voorwerpen van hout. Elk product is tot in de details toe prachtig uitgewerkt. En dat maakt deze vogelhuisjes en brievenbussen echt uniek.

Wildlife Garden uit Zweden

Wildlife Garden komt dus uit Zweden. En eigenlijk, als je hun producten ziet, herken je dat ook wel direct. De producten zijn namelijk allemaal van hout gemaakt. Duurzaam hout wel te verstaan! Vervolgens zijn de houten delen allen beschilderd en vormt het één geweldig ontwerp! Wil je bijvoorbeeld een vogelhuisje van Wildlife Garden? Dan heb je keuze uit een tiental unieke villa’s. De multiholks, want zo worden ze genoemd, zijn verkrijgbaar in het groen, maar bijvoorbeeld ook in het Zweeds rood en geel. En het leuke is dat die vogelhuisjes dus lijken op de normale houten huizen die in Zweden staan. De multiholks zijn multifunctioneel in te zetten. Zo kun je het vogelhuis in de zomer gebruiken als nestkastje. In de wintertijd bouw je het huisje even om tot voederhuisje. Zo heb je dus het gehele jaar door wat aan dit soort vogelhuizen. Daar heeft Wildlifegarden heel goed over na gedacht.

 

Vogelhuisjes van hout

Naast de leuke vogelhuizen heeft Wildlife garden ook nog een aantal voederschuren gemaakt. Die zijn behoorlijk groot en hier kun je met een gerust hart je vogelvoer in kwijt. Sommige voederhuisjes zijn zelfs voorzien van een vogelbadje. Heel leuk voor vogels! Hier kunnen ze zowel een bad in nemen of uit drinken. De wildlife vogelhuisjes kun je op een boomstronk zetten of aan een tak hangen. Het is echter ook mogelijk om een bijpassende paal te kopen en vervolgens het vogelhuisje vrijstaand op de grond in je tuin te zetten. Naast blije vogels zul je met een Wildlife garden vogelhuis ook veel leuke complimenten krijgen van mensen die zo’n huisje in je tuin zien staan.