Yespoint
Image default
Banen en opleidingen

Werk aan een veiliger Nederland met Kompas Veiligheidsgroep

Kompas Veiligheidsgroep is uw betrouwbare partner voor BHV, EHBO en VCA cursussen, veiligheidsconsultatie en de levering van topkwaliteit veiligheidsproducten. Onze missie is een bijdrage leveren aan een veiliger Nederland, een doel dat we nastreven met onze toewijding aan veiligheid en vernieuwende leertechnieken.

Kwaliteit en actualiteit: onze belofte

Als een gerenommeerd opleidingsinstituut is onze inzet gericht op kwaliteit en actualiteit. We ontwerpen onze cursussen zelf, zodat ze altijd actueel zijn en voldoen aan de huidige wet- en regelgeving. Hierdoor zijn we in staat om onze cursisten grondig voor te bereiden op noodsituaties en hen te trainen om snel en effectief te reageren.

Efficiënt leren

Bij Kompas Veiligheidsgroep staan we voor een efficiënte leermethode. Onze basis BHV cursus wordt binnen één dag afgerond, terwijl een opfriscursus in slechts een halve dag kan worden voltooid. Dit stelt cursisten in staat hun kennis en vaardigheden zonder inspanning bij te houden. We bieden ook uitgebreide EHBO en VCA cursussen aan. Onze EHBO-training helpt cursisten bij het verlenen van eerste hulp in verschillende medische situaties, terwijl onze VCA-training focust op veilig werken en risicobeoordeling.

Veiligheidsadvies: deskundige begeleiding

Onze diensten gaan verder dan alleen opleidingen. We bieden ook professioneel veiligheidsadvies aan. Onze ervaren veiligheidsexperts zijn er om bedrijven te ondersteunen bij het opstellen van veiligheidsplannen en het uitvoeren van risico-evaluaties. Zo kunnen bedrijven een veilige werkomgeving creëren voor hun werknemers en volledig voldoen aan de relevante wet- en regelgeving.

Kies voor Kompas Veiligheidsgroep als uw vertrouwde veiligheidspartner. Neem vandaag nog contact met ons op om te ontdekken hoe we aan uw veiligheidseisen kunnen voldoen. Laten we samen bouwen aan een veiliger Nederland!