Yespoint
Image default
Banen en opleidingen

Testmaster

Door jouw ervaring in de testindustrie verras je klanten en collega’s met jouw kennis van verschillende werkwijzen. Je bent creatief, denkt na over oplossingen en streeft kwaliteit na. Weet je niets, je bent nieuwsgierig en komt er meteen achter. Daarnaast beschik je over goede communicatieve vaardigheden en durf je het initiatief te nemen om het project goed te laten verlopen. Misschien ben je wel de nieuwe Testmaster van Sogeti.

Momenteel zijn wij op zoek naar professionals die vloeiend Nederlands spreken op C1-niveau.

De rol van Testmaster

De titel Testmaster bevat veel functies. Dit is voor jou omdat je veelzijdig bent en van afwisseling houdt. Zo ben je inzetbaar als kwaliteitsleider om EPD in een ziekenhuis te implementeren, of ben je inzetbaar als ScrumMaster die verantwoordelijk is voor de reisinformatie applicatie voor het grootste transportbedrijf van Nederland. Je start met dezelfde passie als een agile coach in de transitie van IT-organisaties van luchtvaartmaatschappijen. Het moge duidelijk zijn: als Testmaster heb je een afwisselend werk. Je begeleidt je team, je bent het geweten van de taak en je bent de inhoudsexpert. Je analyseert hoe je producten, processen en diensten kunt verbeteren en communiceert met collega’s op alle niveaus.

Waar ga je aan de slag?

Je werkt graag in verschillende omgevingen. Dat komt goed uit, want je gaat je bezighouden met korte en lange termijn taken bij de beste bedrijven van Nederland. Daarom verandert uw locatie meestal bij elk project. Pret! Omdat elk bedrijf andere ambities heeft, vraagt ​​elk project om een ​​andere aanpak. Verander je niet van eigenaar?

Wie ben jij?

Je staat voor kwaliteit en bent gemotiveerd om het elke dag beter te doen. Daarom besteed je energie om de beste resultaten te behalen. Geen wonder dat je het goed hebt gedaan. Je hebt al veel ervaring met het werken met CAT in of rond agile teams. Daarnaast heb je kennis van TMap® en / of ISTQB. Met uw analytische instelling zult u alle gebieden ontdekken die verbeterd kunnen worden, en deze problemen zorgvuldig verbeteren. Ten slotte neem je graag het initiatief, en beschik je in ieder geval over een hoog niveau van beroepsopleiding en denkvermogen.

https://nl.nieuwejobs.com/job/q/alle-banen.html