Yespoint
Image default
Bedrijven

Wat kijk jij zoal op YouTube?

Toen YouTube net een beetje op aan het komen was zat jij waarschijnlijk in je schoolbankje op de basisschool of middelbare school. In Nederland was YouTube eigenlijk de opvolger van het veelgebruikte clipjes.nl. Inmiddels kent iedereen het en worden de filmpjes en video’s miljoenen keren per dag bekeken. Je kun alles opzoeken, van filmpjes over hoe je moet koken tot tips voor tafeltennis of je favoriete muziekvideo’s. Let wel goed op: sommige dingen mogen niet in een video voorkomen. Dit soort dingen zijn liedjes of fragmenten die ge-copyright zijn. Doe je dit wel, dan wordt je video offline gehaald. YouTube is niet meer weg te denken uit ons dagelijks leven. Het is zelfs zo dat je er tegenwoordig je baan van kunt maken.

 

YouTube views kopen

Om echt geld te verdienen met YouTube heb je een bepaalde fanbase nodig. Deze volgers noem je jouw abonnees. Ze hebben geabonneerd op jouw kanaal en zien het direct als jij een video online hebt gezet. Kies iets wat je doelgroep aanspreekt of specifieer jezelf in een onderwerp, bijvoorbeeld sport. Met een groot aantal abonnees ben je er nog niet. Views zijn uiteindelijk de doorslaggevende factor. Deze zijn wat lastiger op te bouwen, al zijn hier wel bepaalde trucs voor. Je kunt youtube views kopen. Je kunt een x aan YouTube views kopen voor een bepaald bedrag. Ga je YouTube views kopen, dan betaal jij om bekeken te worden door bots.

 

 

Hele diverse content

Door video’s op YouTube te zetten kun je tegenwoordig een behoorlijk salaris verdienen. Zeker in de laatste paar jaar zijn er op dit gebied deuren open getrapt. Je krijgt op verschillende manieren uitbetaald van YouTube. Hoe dit precies in zijn werk gaat is een verhaal voor een andere keer. De verdienmodellen van YouTube kunnen namelijk vrij complex zijn. Wel kun je ongeveer uitgaan van een aantal statistieken. Hierbij moet je denken aan het aantal abonnees van een kanaal, hoeveel views er worden behaald per video en hoe recent er wordt geüpload. Ook kunnen populaire video’s geld opleveren door middel van advertenties (betaalde reclame).

https://gebruikersnamen.nl/product/youtube-views-kopen/