Yespoint
Image default
Woning en Tuin

Sfeer in huis met hout: het begint bij traprenovatie nabij Tilburg

Sfeer in huis creëren met hout is geen probleem met traprenovatie in de omgeving van Tilburg door Jos Habraken. Hout in huis kan zorgen voor een warme, sfeervolle uitstraling of een authentiek gevoel. De renovatie van uw trap is een goed moment om eens stil te staan bij hoe u hout gebruikt in uw huis. Bij Jos Habraken traprenovatie in Tilburg denken ze graag met u mee. U kunt zelf uw nieuwe trap ontwerpen als u toe bent aan iets anders. Of na een opknapbeurt ook eens wat andere zaken in huis onder handen nemen. Met hout zit u altijd goed.

Houtsoorten mengen

Mits goed gedaan, kan het een erg interessant geheel opleveren als houtsoorten worden gecombineerd in huis. Een lichtere houten vloer met een robuuste donkere trap bijvoorbeeld. Te veel hout bij elkaar, van hetzelfde soort of niet, is voor veel mensen een look die net iets te ver gaat, maar kan ook een statement zijn. Een mooie combinatie is donker hout met lichte muren, voor een stijlvol contrast. Als u tijdens uw traprenovatie door Jos Habraken in de buurt van Tilburg nieuwe ideeën opdoet, kunt u bij dit bedrijf ook terecht voor prachtige houten vloeren en meubels. Wordt creatief met verschillende soorten hout of ga op zoek naar die ene mooie tafel die precies bij uw servieskast past. Elk soort hout heeft andere eigenschappen en geeft een andere sfeer. Heeft u al een favoriet?

Hout als statement of eyecatcher

Hout kan de basis van de look van uw huis zijn, of juist een uitspringer. Een mooi ontworpen trap kan de aandacht trekken in een verder sobere kamer. Zeker met een bijzondere houtsoort als eikenhout weet een artistieke trap de blik te vangen. Vraag de mensen van Jos Habraken die uw traprenovatie in de buurt van Tilburg doen gerust om advies. Zij denken graag mee over hoe u van uw trap een blikvanger maakt. Dit geldt uiteraard ook voor houten meubels. Ook deze kunnen een uitspringer zijn. Veel mensen hebben allerlei meubels van hout, vaak geverfd of gelakt voor een verzorgde uitstraling. Juist door die ene grote kast minder af te werken en het grove hout blootgesteld te laten, kunt u een heuse eyecatcher in uw kamer hebben. Kies voor indrukwekkend hout voor een interessant interieur.

https://joshabraken.nl/