Yespoint
Image default
Woning en Tuin

Laat uw gordijnen op maat maken in Den Bosch

Bent u op zoek naar op maat gemaakte gordijnen en woont u in Den Bosch of omgeving? Dan bent u gebaat bij de hulp van een specialist op het gebied van woningstoffering. U vindt zo’n specialist bijvoorbeeld bij Rietveld Woninginrichting. Dit bedrijf heeft al geruim zestig jaar ervaring in het vak en biedt u een uitgebreide dienstverlening inclusief inmeet service bij u thuis. Door vakkundige medewerkers worden uw droomgordijnen nauwkeurig op maat gemaakt, zodat deze goed bij uw interieur passen en vervolgens bij u thuis in de gewenste woonruimtes opgehangen kunnen worden.

Gordijnen kiezen voor uw interieur

Uw woonruimte is pas echt af met de perfecte gordijnen die aansluiten bij uw interieur en gebruik. Gordijnen zijn niet alleen sfeerbepalend maar hebben ook een akoestiek effect. Bij het kiezen van de juiste gordijnen kunt u ook bij Rietveld Woninginrichting passende hulp verwachten. Adviseurs denken in de showroom van deze interieurexpert graag met u mee en kunnen u meer vertellen over allerlei verschillende materialen, dessins en kleurencombinaties. Op deze manier kan samen met u het juiste materiaal, type gordijn en dessin geselecteerd worden voor uw specifieke woonwensen en interieur.

Kies uit een gevarieerd aanbod

Bij Rietveld Woninginrichting kunt u naast gordijnen ook een ruim aanbod aan overgordijnen, vitrages en inbetweens vinden. U zit bij deze specialist in woningstoffering dus goed voor een totaalpakket aan gordijnen. Of u nu een landelijk, modern of klassiek interieur wenst, bij Rietveld Woninginrichting in Den Bosch vindt u de bijpassende gordijnen. Daarnaast kunt u ook direct kiezen uit een variëteit aan gordijnrails, gordijnroedes en binnenlooproedes. Deze worden door Rietveld Woninginrichting, net als gordijnen, op maat gemaakt en bij u aan huis geleverd en geplaatst. Voor op maat gemaakte gordijnen in Den Bosch maar ook de overige benodigdheden, kunt u dan ook bij Rietveld Woninginrichting rekenen op een volledige service.

https://www.rietveldwoninginrichting.nl/