Yespoint
Image default
Aanbiedingen

Onvoldoende opslagruimte in uw bedrijfspand? Geen zin om te verkassen? Een tussenvloer is de oplossi

Onvoldoende opslagruimte in uw bedrijfspand? Geen zin om te verkassen? Een tussenvloer is de oplossing!

Veel ondernemers lopen op een gegeven moment tegen hetzelfde probleem aan: hun bedrijf is in de loop der jaren zo gegroeid en uitgebreid dat er niet voldoende opslagruimte meer beschikbaar is. In zo’n situatie kunt u ervoor kiezen om het hele pand te verbouwen. Dit is echter vaak een behoorlijk dure aangelegenheid. Soms kiezen ondernemers er zelfs voor om te verhuizen, maar ook dat is natuurlijk niet altijd even wenselijk. Gelukkig hoeft het echt niet meteen allemaal zo rigoureus en bestaan er ook andere, eenvoudigere en goedkopere oplossingen. Zoals een tussenvloer bijvoorbeeld. In deze blog willen we hier graag wat verder op ingaan.

 

Wat is een tussenvloer?

Een tussenvloer is, zoals eigenlijk al wel een beetje uit de naam kan worden opgemaakt, een zelfdragende constructie of vloer die tussen twee bestaande verdiepingen wordt geplaatst. Op deze manier wordt er als het ware een soort extra verdieping gecreëerd. Deze verdieping kan dienen als extra opslagruimte voor het stallen van spullen en dergelijke, maar kan ook worden gebruikt als kantoorruimte bijvoorbeeld. Een tussenvloer kan in bijna alle magazijnen en bedrijfspanden worden geplaatst.

 

Een tussenvloer kent vele voordelen

Het grootste voordeel van een tussenvloer is dat u hiermee op een zeer eenvoudige manier extra (opslag)ruimte kunt creëren in een bestaand pand, zonder dat u hiervoor het pand hoeft te verbouwen. Zo kunt u een hoop geld én tijd besparen. Ook hoeft u niet meteen aan een verhuizing te denken wanneer u alle beschikbare opslagruimte al tot in de perfectie hebt benut. Met een tussenvloer creëert u zo ontzettend veel extra ruimte dat u weer een hele tijd vooruit kunt. Omdat een tussenvloer altijd op maat wordt gemaakt, weet u zeker dat hij optimaal is afgestemd op uw bedrijfspand. Wist u dat tussenvloeren eenvoudig te demonteren, verplaatsen en uit te breiden zijn? Handig wanneer u toch niet helemaal tevreden bent over de plaatsing ervan of toch nog wat extra ruimte nodig hebt! 

 

Waar kan ik een tussenvloer bestellen?

U vraagt zich nu waarschijnlijk af waar u zo’n praktische, kostenbesparende tussenvloer kunt bestellen. Het antwoord hierop luidt als volgt: bij Nolte Mezzanine. Deze partij is namelijk gespecialiseerd in het ontwerpen, produceren en monteren van duurzame mezzanine vloeren. Dus ook in uw bedrijfspand! Neem eens een kijkje op de website en informeer naar de mogelijkheden.

 

http://www.noltemezzanine.nl/