Yespoint
Image default
Woning en Tuin

Investeringstip: eiken tafel

Aandelen? Obligaties? Bitcoin? Als je een investering wilt doen waar je écht lang plezier van hebt laat je die allemaal links liggen. Voor een langdurig rendement investeer je in een mooie eiken tafel.

Een eiken tafel is altijd op zijn plaats

Eikenhout is een uniek materiaal. Het is ongelofelijk robuust, waardoor een eiken tafel makkelijk een eeuw of langer mee gaat. Het mooie is dat eikenhout tijdloos is. Het past in elk interieur. Dus zelfs als je interieurstijl de komende decennia af en toe zal veranderen zal je eiken tafel een centrale plek in je inrichting innemen.

Ondanks de hardheid van het hout is eiken ongelofelijk makkelijk te bewerken. Daardoor is er een enorm aanbod eiken tafels om uit te kiezen. Van ouderwets (uit Oma’s Tijd) tot modern. Kies voor een donker eiken tafel of juist voor een lichtgekleurde tafel.

Een eiken tafel precies zoals jij het wilt

Bij Tafels99.nl zijn we dol op eikenhout. Een korte blik in onze webshop zegt wat dat betreft genoeg. We hebben een eigen meubelmakerij waar we met veel plezier de mooiste eiken tafels produceren. Het mooiste van een eigen meubelmakerij is dat we echt alles kunnen maken.

Dus als jij een eiken tafel wilt die niet in ons assortiment is opgenomen hoef je alleen je wensen maar aan ons door te geven.

Tafelblad, afmetingen, onderstel, kleur en afwerking; je zegt het maar en wij kunnen het maken. Hoe meer je onze meubelmakers uitdaagt, hoe enthousiaster ze voor je aan het werk gaan. Bij Tafels99.nl slaag je altijd voor een eiken tafel waar je je hele leven plezier aan beleeft. Dát is nog eens rendement!

Bekijk het gehele assortiment aan mogelijkheden vandaag nog en geniet van jouw eigen eiken tafel!