Yespoint
Image default
Meubels

Een mooie eikenhouten tafel toevoegen aan je inrichting

Een sterke eikenhouten tafel in je interieur toevoegen is een goede keuze, want het staat namelijk overal; bij. Het is steeds meer een trend om dit in je huis te plaatsen, maar je vindt het ook steeds meer terug in bedrijfspanden waar de gezellige keuken wordt aangekleed met een eikenhouten tafel. Hout is een warme kleur en dat zorgt voor meer gezelligheid. Het is zeker geen kille tafel en daarom goed te integreren in meerdere soorten inrichtingen. Of je nou kiest voor een modern interieur waar alles strak moet zijn of je meer een klassieke inrichting hebt, de eikenhouten tafel is een echte eye catcher en omdat je hem helemaal zelf kunt samenstellen is er bijna geen mogelijkheid meer dat je dit niet wil aanschaffen. 

Samenstellen van de eikenhouten tafel

Je stelt de eikenhouten tafel dus zelf samen, dat wil zeggen dat je de maat zelf bepaald, maar ook de kleur, de afwerking, het onderstel en de manier van levering. De vorm van het tafelblad is erg bepalend voor de stijl die het aanbrengt in je huis. Wanneer je kiest voor een ronde tafel dan ga je meer naar een landelijke stijl, maar wanneer je kiest voor een strakke rechthoekige vorm van het tafelblad van de eikenhouten tafel ga je meer richting de moderne kant van het inrichten van een ruimte. Ook kan je een boomstamblad kiezen, wat meer een stoere uitstraling aan de eikenhouten tafel geeft. 

Neem contact op

Als de tafel die jij graag zou willen niet tussen de mogelijkheden staat betekent dat niet dat deze niet gemaakt kan worden. Neem gerust contact op met het nummer dat te vinden is op de website of stuur een email. Je zult geholpen worden en er zal gekeken worden naar de mogelijkheden die er zijn ome en eikenhouten tafel te maken die wel helemaal naar jouw smaak is.