Yespoint
Image default
Cadeau

Disney baby spullen voor dat kleine schatje!

Bij Zilverdraakje wordt er een groot assortiment aan Disney baby spullen aangeboden, speciaal voor de kleinste schatjes. Of dat nou je eigen baby’tje is of het baby’tje van iemand anders, de Disney baby spullen vallen altijd in de smaak en zijn ook goed als je op zoek bent om een kraamcadeau te kopen.

Een uitgebreid assortiment

Zilverdraakje heeft een uitgebreid assortiment aan Disney baby spullen en andere producten, voor als je inspiratie nodig hebt voor een kraamcadeau. Bij veel van de artikelen is er ook een optie om het te personaliseren, door bijvoorbeeld verzilverde artikelen te graveren met een naam of door te kiezen voor schattig cadeaupapier. Zie hieronder de beschrijving van twee zeer populaire producten voor als je een kraamcadeau wilt kopen of gewoon om de babykamer een beetje op te fleuren.

Een baby muziekdoos

Het is heerlijk om de verwondering van een baby te zien als hij of zij muziek hoort. Je kunt ze al vroeg prikkelen met de mooie klanken van bijvoorbeeld een baby muziekdoos. Het kindje kan daar bijvoorbeeld fijn naar luisteren als hij of zij in bed ligt, of als jij even iets anders te doen hebt. De baby muziekdozen komen in verschillende vormen. Er zijn bijvoorbeeld muziekdozen waar ook ruimte is om een foto in te doen. Op zo’n manier kan je een kraamcadeau kopen dat persoonlijk is, bijvoorbeeld om aan iemand te geven die veel voor jou betekent.

Een Disney schudbol

Van de Disney baby spullen die verkrijgbaar zijn in het assortiment van Zilverdraakje is de schudbol een populaire om als kraamcadeau te kopen. Een baby’tje vindt het al heel mooi om de sneeuw neer te zien dwarrelen, bijvoorbeeld over een Disney-figuur als Winnie de Pooh. Een schudbol met sneeuw is bijvoorbeeld leuk om te kopen als kraamcadeau als de baby een winterbaby is, maar er zijn ook varianten met bijvoorbeeld sterretjes die neerdwarrelen.