Yespoint
Image default
Auto's en Motoren

Wilt u een auto kopen of in onderhoud doen

Onderhoud bij de juiste autogarage 

Als u net een nieuw voertuig heeft gekocht, wilt u natuurlijk dat uw auto nog lang meegaat. Specialistisch en secuur onderhoud is dan van groot belang. Rijdt u een Nissan, een Toyota of een ander goed automerk? Dan kunt u voor onderhoud en reparaties terecht bij de betrouwbare autogarage, in de meeste gevallen is dit een officiële merkdealer. Zo vindt u Nissan garages overal ook in Harderwijk en Nunspeet.

U kunt dus vast en zeker bij de merkdealer terecht als u op de Veluwe woont, in Flevoland, vanuit Zuid-Drenthe en vanuit de kop van Overijssel. De monteurs en auto-professionals staan altijd voor u klaar!

 

Zoekt u een goede tweedehands auto?

Nissan Van de Bunte heeft jarenlange ervaring in de automarkt en daardoor goede contacten met leveranciers, mede-autogarages en autoverkopers. Hierdoor kunnen zij als dealer in Harderwijk tegen aantrekkelijke koopsommen auto’s inkopen van uiteenlopende merken. Betrouwbare auto’s, die grondig geïnspecteerd worden alvorens men overstag gaat.

De specialisatie ligt natuurlijk bij het Japanse merk Nissan, maar ook van Toyota’s, Mitsubishi’s, BMW’s, Volkswagens en andere merken kunnen naar de dealer voor reparaties.

 

 

De nieuwste Nissan modellen

In de autogarage kunt u alle Nissan modellen vinden. Van de Nissan Qashqai tot de elektrische Nissan Leaf: Van de Bunte kan direct uit voorraad uw favoriete Nissan rijklaar leveren. Natuurlijk voor de scherpste prijs bij de officiele dealer. Van de Bunte is een merkdealer die auto’s en hun eigenaren serieus neemt. Bekijk alvast het auto aanbod in Harderwijk via de website, of bezoek de locatie, en aanschouw deze auto’s met eigen ogen!