Yespoint
Image default
Zakelijk

Receptiediensten

De beveiliging van je bedrijf is ongelofelijk belangrijk. Je wilt niet dat zomaar iedereen bij je bedrijf naar binnenkomt. Op de receptiediensten van je bedrijf kan je eventueel een beveiliger neerzetten. Een beveiliger helpt je graag om niet meer zomaar iedereen binnen te laten. Bij onze receptiediensten kunnen we eventueel ook een beveiligingscamera ophangen. Zo kan je als werkgever meekijken wie er nu echt binnenkomt. Met een receptiedienst zorg je er in ieder geval voor dat je bedrijf duidelijk beveiligd wordt. Het wordt voor buitenstaanders duidelijk dat ze niet zomaar je bedrijf binnenkomen. Dit is altijd een fijn idee als je op zoek bent naar beveiliging voor je bedrijf. Met een receptiedienst haal je in ieder geval een ervaren kracht in huis. Daarnaast helpt de beveiliger je ook graag bij het registreren van personen binnen het gebouw. Bij een calamiteit kan je zo eenvoudig personen evacueren.

Investeer in een beveiligingscamera bij de ingang

Het is belangrijk om te registreren wie je bedrijf binnenkomt en er weer uitgaat. Daarnaast wil je graag duidelijk hebben wat er allemaal gebeurt in de omgeving van je bedrijf. De enige manier om dit echt goed vast te leggen is met een beveiligingscamera. Elke beweging in en rond je bedrijf kan je hiermee vastleggen. De camera zorgt ervoor dat niemand meer ongestoord een bedrijf binnen kan komen. De camera registreert wie er binnen komt en of iemand eventueel spullen mee naar buiten neemt. Het is een belangrijk bewijsstuk bij een poging tot inbraak. De beveiligingscamera kan ook een bewijs zijn bij diefstallen onder je eigen personeelsleden. Dankzij een camera weet je precies wat er zich bij de ingang van je bedrijf afspeelt.

Receptiediensten inschakelen voor continu controle

Wil je graag de controle houden over wie er binnen je bedrijf rondloopt? Dan kan je eventueel gebruik maken van onze receptiediensten. We zetten graag onze eigen beveiliger neer om een oogje in het zeil te houden. Naast de beveiliging van je pand neemt de receptiemedewerker ook andere taken over. Denk aan het ontvangen van gasten of het melden van bezoekers in je pand. Maar ook het aannemen van pakketjes etc. wordt geregeld via je eigen receptiedienst. We helpen je graag bij het in dienst nemen van je eigen receptiemedewerker.