Yespoint
Image default
Aanbiedingen

Pasjeshouder personaliseren? Vanaf nu mogelijk bij 123cardholder.nl

Pasjeshouders zijn een must-have accessoire voor velen. Ze zijn handig, stijlvol en praktisch. Met een pasjeshouder kun je gemakkelijk je pasjes, creditcards, rijbewijs, identiteitskaart en bijvoorbeeld je verzekeringskaart in kwijt. Organiseren en bij de hand houden. Maar nou wat als je een pasjeshouder kunt personaliseren? Bij 123cardholder kun dat tegenwoordig!

Personaliseren bij 123cardholder

De 123cardholder is een unieke pasjeshouder die je kunt personaliseren met een eigen foto, logo of ander ontwerp. Je kunt zelfs je eigen tekst of naam erin verwerken. Dit maakt de 123cardholder een ideaal cadeau voor iedereen die je dierbaar is.

Bij 123cardholder zijn cardholders gemaakt van hoogwaardige kwaliteit en duurzaam materiaal. De meeste pasjeshouders hebben een stevig aluminium omhulsel om je pasjes veilig in te bewaren. Er zitten ook extra vakjes aan de binnenkant van de pasjeshouder om extra pasjes, documenten of kleine foto’s van je vriend of vriendin in te bewaren. De pasjeshouder heeft ook een metalen clip aan de achterkant waar je een extra pasje of rijbewijs aan kunt bevestigen. 

Tekst, initialen of foto op je pasjeshouder

Een pasjeshouder personaliseren kan doormiddel van een klein stukje tekst, initialen of een foto. Deze afbeelding of tekst wordt met een laser aan de binnenkant of buitenkant op de pasjeshouder gelaserd. De personalisatie van je pasjeshouder is makkelijk en snel. Als je een cardholder bij 123cardholder koopt, kun je op de website een tekst of foto uploaden. Vervolgens wordt de afbeelding of tekst gedrukt op de pasjeshouder en verzonden. 

De personalisatie van je pasjeshouder is een unieke manier om je pasjeshouder te maken. Een goed ontworpen en gepersonaliseerde pasjeshouder laat je stijlvol en professioneel overkomen. Het is ook een leuke manier om je persoonlijkheid te laten stralen. 

Personaliseren van artikelen steeds populairder

Het personaliseren van artikelen wordt steeds meer aangeboden door bedrijven. Dit is niet zo gek want er is ook steeds meer vraag naar. De personalisatie is makkelijk, snel en een leuke manier om een uniek product te maken of cadeau te geven. Verras iemand die je dierbaar is met een gepersonaliseerde pasjeshouder. Of zorg ervoor dat je overal stijlvol en professioneel voor de dag komt met je eigen gepersonaliseerde pasjeshouder.