Yespoint
Image default
Aanbiedingen

Op zoek naar de kantoortrends van 2022? Wij hebben ze hier voor je!

Op zoek naar de kantoortrends van 2022? Wij hebben ze hier voor je!

Doordat de jaren 2020 en 2021 eigenlijk de hele tijd in het teken hebben gestaan van het coronavirus, is er natuurlijk weinig tot niets veranderd op het gebied van kantoortrends. Het was wel goed om te merken hoe flexibel mensen waren en hoe we samen in staat waren om ineens te moeten roeien met de riemen die we op dat moment hadden. Toch is het ook wel fijn om te merken dat deze tijd weer zo goed als voorbij is en we ons nu weer eens kunnen storten op de kantoortrends van dit precieze jaar. Lees vooral gauw verder als je benieuwd bent!

Houd het schoon

Zoals je in de inleiding van dit blog al hebt kunnen lezen, biedt en bood het coronavirus best veel invloed op het kantoorleven. Het is daarom ook niet gek dat zaken als hygiëne voorop staan. Het is niet zozeer een trend om desinfectiemiddel bij de ingang neer te zetten, maar het is wel een soort must geworden naar aanleiding van wat er in de afgelopen twee jaar is gebeurd!

Groen, groener, groenst

Een andere belangrijke trend is dat jouw kantoor groener moet worden dan ooit. Door planten in je kantoor te verwerken, zorg je ervoor dat er sprake is van meer zuurstof. Dit zorgt er volgens verschillende onderzoeken weer voor dat de concentratie en de focus tijdens het uitvoeren van bepaalde werkzaamheden weer omhoog gaan!

Hulp gezocht!

Het kan natuurlijk zijn dat je dit alles nu leest en deze losse trends niet zo heel veel invloed hebben op jou en op de rest van je kantoor. Om deze- en om vele andere redenen is het goed om eens contact op te nemen met de specialisten van Kato. Zij vertellen je graag meer over de laatste trends op het gebied van de kantoorwereld!

 

https://katoprojecten.nl/