Yespoint
Image default
Bedrijven

Modern tijdregistratie

Er zit ongelofelijk veel werk in het opschrijven en verwerken van gewerkte uren. Keeping heeft een modern tijdregistratiesysteem ontwikkelt dat het voor gebruikers erg eenvoudig maakt om werkuren te registreren. Dit alles kan binnen enkele minuten met je mobiele telefoon. Zo hoeft er dus niemand meer urenlang bezig te zijn met de administratie wat betreft de gewerkte uren. Met de tijd die je hiermee bespaard heb je ook veel tijd over om belangrijkere dingen te doen. Ben je benieuwd hoe dit allemaal in zijn werk gaat? Op de website van Keeping kun je gratis een proefperiode aanvragen over voor jezelf te ervaren hoe gemakkelijk Keeping is.

 

Overzicht is de sleutel

Je kunt je voorstellen dat wanneer je uren worden bijgehouden in Excelbestanden, of soms zelfs op losse blaadjes, er nog wel een iets fout kan gaan. De registratie van gewerkte uren binnen een bedrijf, onderneming of organisatie wil nog wel eens uitgesteld worden. Hier ontstaan dan fouten en dit is iets wat je niet wilt. Dit is nadeel een. Nadeel twee is dat deze manieren van registreren gedateerd en bovendien lang niet altijd betrouwbaar zijn. Keeping heeft dus hard gewerkt aan een oplossing en ze hebben hem ook gevonden. Het tijdregistratiesysteem dat zij hebben ontwikkeld is gebruikersvriendelijk op elk denkbaar apparaat. Van mobiele telefoon en tablets tot computers en laptops. Door deze gebruikersvriendelijkheid is Keeping geschikt voor grote én kleine bedrijven, ZZP’ers en freelancers. De applicatie die door hun is ontwikkeld maakt het mogelijk om gewerkte tijden tot op de seconde nauwkeurig te noteren. Eenmaal de gewerkte tijden te hebben ingevoerd worden deze verbonden aan verschillende taken, werkzaamheden of klanten.

 

Voordelen

Nu je dit hebt gelezen weet jij waarom je zo snel mogelijk gebruik moet gaan maken van een tijdregistratiesysteem. Om je geheugen nog even op te frissen worden de belangrijkste voordelen hieronder genoemd.

 

  1. Voorkom misverstanden: doordat alles precies wordt bijgehouden kunnen er geen misverstanden ontstaan.
  2. Inschatten hoeveel uren per klus: wanneer je uren voor een tijdje gaat bijhouden weet je op een begeven moment hoeveel manuren je per klus nodig hebt
  3. Minder belasting: een nauwkeurige urenregistratie kan belastingtechnisch voordeel hebben.

 

 

https://keeping.nl/tijdregistratiesysteem