Yespoint
Image default
Woning en Tuin

Hoogwaardige gietvloeren laten leggen in omgeving Breda

De vloer is een belangrijk element in de ruimte. Het weerspiegelt namelijk de algehele sfeer en heeft invloed op het interieur. Kan uw woning wel een make-over gebruiken en wilt u in uw woonkamer of slaapkamer een nieuwe vloer leggen? Of zou u om industriële doeleinden een nieuwe vloer op maat willen hebben? Bij Game kunststofvloeren leveren ze zowel aan de industriële als particuliere markt. Zij zorgen voor hoogwaardige gietvloeren op maat in de regio Breda. Wist u dat deze gietvloeren in verschillende stijlen bij hen verkrijgbaar zijn?

Verschillende unieke stijlen

Wanneer u graag gietvloeren op maat wilt laten leggen in de regio Breda, kiest u bij deze specialist uit veel verschillende stijlen. Bij hen kiest u namelijk uit oneindig veel kleuren en afwerkingen! Bovendien is het door hun eigen productontwikkeling mogelijk om de vloer geheel naar wens geleverd te krijgen. Werkelijk alles is mogelijk! Gaat u voor helder wit, mat zwart of een diepe of glanzende kleur? Wilt u een klassieke of moderne look? Zij realiseren het voor u! Daarnaast laat u de vloer in een unieke stijl creëren, zoals:

  • Betonlook
  • Marmerlook
  • Metallook

De voordelen van een gietvloer

Door gietvloeren bij uw bedrijf of bij u thuis te laten leggen, profiteert u bovendien van erg veel voordelen. Zo is elke gietvloer van Game kunststofvloeren over vrijwel iedere vloer aan te brengen. Daarnaast wordt de vloer op een naadloze en vloeistofdichte wijze aangelegd, waardoor het onderhoud van een gietvloer zeer eenvoudig is. De medewerkers van dit bedrijf vertellen u graag meer over de voordelen van een gietvloer.

Neem contact op voor advies op maat

Al bijna 30 jaar zorgt Game Kunststofvloeren voor kwalitatief hoogwaardige vloeren. In hun showroom in Dongen in de omgeving van Breda tonen zij verschillende soorten gietvloeren. Bekijk in hun showroom op uw gemak de mogelijkheden en ontdek wat het beste bij u past. Tijdens een persoonlijk gesprek bieden zij advies en kunt u direct een bestelling plaatsen.