Yespoint
Image default
Woning en Tuin

Een houten klok en andere accessoires kopen doet u bij deze webshop

Op de webshop van De Lingehof koopt u de mooiste geschenken of accessoires voor in huis. Deze prachtige producten, zoals een hanglamp of een wandklok gemaakt van hout, worden gemaakt op de zorgboerderij door ijverige medewerkers met een verstandelijke handicap. De zorgboerderij bestaat al ruim twintig jaar met als motief een ecologische geitenboerderij te combineren met zorg. Het was zelfs een van de eerste zorgboerderijen in Nederland! Tegenwoordig werkt hier dagelijks een groep mensen met een verstandelijke beperking. Ook is de locatie een permanent thuis voor een aantal personen. Zij maken speciaal voor u de mooiste accessoires voor in huis. Door een van de producten te kopen, bijvoorbeeld een houten klok, voegt u een bijzonder accent toe aan iedere ruimte.

Alle producten worden met zorg gemaakt in de werkplaats

In 2016 is er een professionele werkplaats ingericht waar verschillende mensen met een verstandelijke beperking, onder begeleiding van ervaren ontwerpers en houtbewerkers, de leukste cadeaus en de mooiste accessoires voor thuis maken. De meeste producten worden gemaakt van hout, zoals een mooie hanglamp. De accessoires worden volledig met de hand gemaakt en afgewerkt. Wanneer u bijvoorbeeld besluit om een houten klok te kopen, verzekert u uzelf van een prachtig én bijzonder accent voor in uw huis! U vindt een label met de naam van de maker en de productiedatum. Alle creaties worden uitvoerig bekeken door de keurmeester voordat ze verzonden worden.

Bekijk het ruime assortiment op de website

Het ruime aanbod accessoires, cadeaus en speelgoed wordt allemaal met de hand op de zorgboerderij gemaakt en afgewerkt. U vindt alle bijzondere producten op de webshop. Bekijk het ruime assortiment en besluit vandaag nog om een bijzondere hanglamp van hout, een mooi relatiegeschenk of een houten klok te kopen. U voorziet zo de ijverige medewerkers van een leuke en nuttige invulling van hun dag. Daarbij steunt u de zorgboerderij, een thuis voor verschillende mensen met een verstandelijke beperking.