Yespoint
Image default
Entertainment

Hier kan je een pagodetent huren

Een pagodetent is een tent met een zeer hoog dak. Dit model wordt vaak gebruikt bij feesten en partijen. Door de elegante uitstraling kan deze tent goed dienstdoen bij speciale plechtigheden. Denk aan een bruiloft, maar ook bij een uitvaart zal dit model zeker niet misstaan. Via Tend Tentverhuur zijn deze en vele andere modellen te huren. Online kan je al een keuze maken welk model het beste bij jouw evenement zal passen. Want het assortiment wat hier te vinden is, is heel erg groot.  

Alle modellen die hier te huur zijn, voldoen aan de Europese norm. (EN 13782) Bovendien zijn alle tentdoeken gemaakt van brandwerend materiaal en kan tegen een stootje.   

Huur een stevige tent 

Er zijn diverse voordelen om een pagodetent te gaan huren. Niet alleen kan deze tent extra sfeer aan een feestje geven. Tevens zorgt deze ervoor dat bij regen of ander slecht weer de mensen droog staan. Ook kan hierdoor een intiem feest gegeven worden. Door er zijkanten aan de tent te maken, zodat deze dicht gemaakt kan worden.  

Zodra er een tent bij Tend Tentverhuur besteld worde, wordt deze op de afgesproken dag geleverd. De medewerkers van dit bedrijf zetten de tent op en kijken hierbij naar de weersomstandigheden. Mocht er namelijk slecht weer voorspeld zijn, dan zorgen zij voor extra versteviging van de tent. Zodat deze niet bij een klein windvlaagje al de lucht in gaat.  

Wil jij advies of informatie hebben over de diverse tenten die hier te huur zijn, neem dan contact op met Tend Tentverhuur. 

https://tendverhuur.nl/tenten-huren/pagodetent-huren/