Yespoint
Image default
Kinderen

Het 9 maanden invulboek

Een 9 maanden invulboek is een super leuk cadeau voor jezelf of voor je vriendin/collega/buurvrouw als zwangerschapscadeau. In de zwangerschapsperiode kan zij al haar ontwikkelingen en mooie herinneringen opschrijven.

 

Een mooie tijd bijhouden in een boekje

Niets is namelijk mooier dan zwanger zijn. In negen maanden tijd groeit er een volmaakt mensje in haar buik. Er gebeurd zoveel in die negen maanden, met de baby, maar ook met haarzelf, dat het fijn is om het even op te schrijven en later terug te kunnen lezen. Dit is zo’n mooie tijd, dat verdient het om vastgelegd te worden! Ook heel leuk voor later, als haar kindje ouder is, om samen terug te lezen.

In de boekjes worden bij elke week vragen gesteld die ze kan beantwoorden. Zo wordt er altijd gevraagd naar hoe je ze zich voelt. Er worden ook vragen gesteld specifiek gericht op de periode van zwangerschap waar zij op dat moment in zit. Bijvoorbeeld of ze al over namen heeft nagedacht, of hoe ze van plan is het grote nieuws te gaan vertellen. En tegen het einde van de zwangerschap aan; of ze al uitkijkt naar de bevalling. 

 

Terugkijken op een prachtige periode

Het zijn simpele vragen die leuk zijn om te beantwoorden. Er is voldoende ruimte om het helemaal eigen te maken. Ze kan haar verhaal kwijt en er is ruimte voor (echo) foto’s. Ze kan ervoor kiezen om het boekje op te leuken met bijvoorbeeld stickers en kleurtjes, maar ze kan het ook simpel en strak houden. Zo maakt zij in negen maanden tijd een boekje wat helemaal van haar is.

Hoe leuk zou het zijn om dit aan je vriendin te geven om haar zwangerschap te vieren? Schrijven in een 9 maanden invulboek is een hele fijne manier om de zwangerschap bewust mee te maken. In al die hectiek rondom zwanger zijn kan je vriendin elke week even een momentje voor zichzelf pakken en alles opschrijven wat ze kwijt wil en heeft ze een prachtige herinnering voor later.