Yespoint
Image default
Kinderen

Een baby webshop met een groot hart voor alle kinderen

Het krijgen van een kind brengt een hoop keuzes met zich mee. Het inrichten van de babykamer en het kopen van babyspullen horen hier uiteraard ook bij. De enorme hoeveelheid aan babyspeciaalzaken maakt het voor veel (toekomstige) ouders lastig om goede producten uit te kiezen. Bij Snoozebaby hoeft u zich nergens zorgen om te maken. Deze baby webshop verkoopt producten die met grote aandacht zijn ontwikkeld, speciaal afgestemd op de behoeftes van baby’s. De speciale ultrazachte stoffen die zijn gebruikt bij de productie van bijvoorbeeld de speelkleedjes, knuffels, wikkeldekens en slaapzakken stimuleren de ontwikkeling van het kindje. Hoe dit kan? Lees snel verder en kom erachter!

Hoe een dekentje kan bijdragen aan de ontwikkeling van je pasgeboren baby

Het klinkt misschien gek dat een simpel voorwerp zoals een deken kan bijdragen aan de ontwikkeling van je baby. Toch is dit heel goed mogelijk. De zachtheid van de artikelen stimuleert namelijk de motoriek en de tastzin van baby’s. Daarnaast hebben deze stoffen een troostend en rustgevend effect. De oprichters van de baby webshop Snoozebaby kwamen hier op een bijzondere manier achter. Ze ontdekten dat een pasgeboren baby met wat opstartproblemen volledig tot rust kwam toen hij zachte stoffen voelde. De baby viel heerlijk in slaap, wat een verademing was voor de ouders. Inmiddels heeft Snoozebaby al heel wat producten op de markt gebracht die ervoor zorgen dat baby’s zich heerlijk geborgen kunnen voelen. Het bedrijf is niet meer weg te denken in de babybranche en verkoopt haar spullen zelfs wereldwijd.

Ontdek het assortiment van deze bijzondere baby webshop

Ontdek zelf het veelzijdige aanbod van deze bijzondere baby webshop via de website van Snoozebaby. Wil je graag een product bestellen en woon je in Nederland? Dan heb je geluk. In heel Nederland worden bestellingen namelijk gratis bezorgd. Bovendien steun je bij het doen van een aankoop het goede doel Max Foundation. Een deel van de omzet van Snoozebaby wordt namelijk gedoneerd aan deze stichting, waarmee ze al meer dan veertig waterputten met veilig drinkwater hebben geplaatst in Bangladesh. Zo denk je niet alleen aan je eigen kind, maar ook aan die van een ander!

https://www.snoozebaby.eu/