Yespoint
Image default
Beauty en verzorging

Gezichtsbevochtigers

Omdat hydratatie een essentieel onderdeel is van je dagelijkse huidverzorgingsroutine, kan het kiezen van de juiste voor jouw huidtype je teint drastisch verbeteren. Hydraterende crèmes worden gebruikt om een droge huid te voorkomen of te behandelen, en beschermen tegen ruwe plekjes of schilfertjes. Als je een drogere huid hebt, zoek dan naar een zwaardere moisturizer met ingrediënten zoals hyaluronzuur en ceramiden. Voor de normale huid kies je een meer lichte optie met natuurlijke ingrediënten zoals aloë vera. Wij bieden moisturizers in verschillende formules, waaronder crèmes, lotions en oliën. Vind uw perfecte match!

Deze dagcrème helpt het vochtgehalte van de huid te verbeteren, beschermt de huid tegen vochtverlies en helpt de natuurlijke beschermlaag te versterken. Emolliënten zorgen ervoor dat uw huid zacht aanvoelt en kan worden gebruikt als een subtiele basis voor uw make-up. Het is een belangrijk onderdeel van je huidverzorgingsroutine om je uitgedroogde huid goed te hydrateren en het beste van alles – je hoeft het maar één keer per dag aan te brengen!

Of u nu net begint met uw huidverzorgingsritueel of al een hele reeks producten hebt verzameld, er zijn momenten dat een vochtinbrengende crème en een gezichtsolie alleen niet genoeg zijn. Als het op hydratatie aankomt, kunnen ze elkaar zelfs tegenwerken, omdat ze heel verschillende functies hebben. Olie direct op de huid aanbrengen stimuleert het natuurlijke vermogen van de huid om haar eigen gezonde vochtbarrière te creëren. Vochtinbrengers daarentegen vullen die natuurlijke huidbarrière aan en beschermen de huid tegen externe irriterende factoren zoals vuil, vervuiling en verwarming binnenshuis. Nu het elk seizoen droger wordt en er overal hoogwaardige gezichtsoliën opduiken – van onze favoriete merken tot aan de kassa’s van onze lokale supermarkten – is het belangrijk om deze twee gescheiden te houden om de beste resultaten te behalen met je korean skincare huidverzorgingsroutine.

In tegenstelling tot vochtinbrengende crèmes voor het gezicht, die alleen op het huidoppervlak zitten om vocht in te sluiten, worden gezichtsoliën meestal in de huid gemasseerd. Door gezichtsolie te mengen met je favoriete crème of lotion, zorg je ervoor dat je huid de voedingsstoffen van de olie opneemt en voorkom je dat er droge plekjes ontstaan. Bovendien beschermen de natuurlijke antioxidanten en vochtinbrengende elementen in gezichtsoliën je huid tegen agressieve omgevingsfactoren die anders je beschermende barrière kunnen beschadigen.