Yespoint
Image default
Tuin en buitenleven

Een beukenhaag kopen voor een mooie groene tuin

Het voorjaar breekt aan, dus is het tijd om de tuin netjes te krijgen voor mooie zonnige dagen en lange zomeravonden. Uiteraard is een tuinset erg handig, maar mooie beplanting mag zeker ook niet ontbreken. Vrolijke bloemen brengen iedereen in zomerstemmig. Daarnaast is het ook slim om een beukenhaag te kopen en te planten. Een beukenhaag is namelijk mooi groen en zorgt voor de nodige schaduw. Zeker wanneer het zeer warm is, is dat erg fijn. Niet alleen voor uzelf, maar ook voor het gazon en andere planten in uw tuin. Als zij de hele dag in de volle zon staan, kunnen zij namelijk verbranden. Een beukenhaag helpt dit voorkomen. Bovendien zorgt deze haag voor de nodige privacy. Wel zo fijn als u – zonder pottenkijkers – wilt genieten van het zonnetje.

Veel keuze uit prachtige beukenhagen

Vraagt u zich nu af waar u een goede beukenhaag kunt kopen? Het antwoord is bij Roelands Boomkwekerijen B.V. in Zundert. Hier kunt u zowel groene als rode beukenhagen kopen van haagkwaliteit. Dit houdt in dat de planten tot onderaan de stam takken hebben, die op zo’n manier uitgroeien dat u vanaf onderaf een mooie volle haag krijgt. Met deze planten krijt u dus zeker een goede haag die beschutting, privacy en stijl biedt.

Bestel eenvoudig online en kies eventueel voor thuisbezorging

Bij deze boomkwekerij kunt u eenvoudig online een beukenhaag kopen. Op de website ziet u het hele assortiment met foto’s en productomschrijvingen. Hierdoor kunt u goed geïnformeerd een keuze maken. U kunt uw bestelling zelf komen ophalen bij de kwekerij of thuis laten bezorgen door PostNL. Het grootste deel van de bestellingen wordt op vrijdag bezorgd. De planten worden direct van het land verpakt, zodat ze niet uitdrogen en in goede staat bij u bezorgd worden. Bekijk dus online het assortiment en plaats uw bestelling.

Gerelateerde artikelen

Een onkruidmachines huren om eenvoudig al het onkruid in uw tuin te verwijderen

Zowel voor uzelf als voor uw kinderen online een trampoline kopen

Zowel voor uzelf als voor uw kinderen online een trampoline kopen