Yespoint
Image default
Woning en Tuin

Den Haag slotenmaker, veiligheid voorop

Een slotenmaker Den Haag met de PKVW kan de veiligheid garanderen wanneer die nieuwe sloten monteert. Je kunt er altijd van uitgaan dat het volgens strikte richtlijnen voor veiligheid worden gedaan en dat de sloten zelf ook van hoog kwaliteit zijn.

PKVW

Je hebt vast weleens de blauwe stickers achter deuren of ramen gezien met daarop de logo PKVW, het staat namelijk voor politie keurmerk veilig wonen. Het is niet een sticker dat de politie zelf op deuren en ramen plakt, maar de bedrijven die het keurmerk hebben gekregen. Iedere bedrijf dat de PKVW wil moet dit bij de politie melden en daarna een strenge procedure doorlopen. Een slotenmaker Den Haag met de PKVW heeft deze procedure al gehad en mag de stickers afgeven. De sticker word alleen afgegeven aan klanten waar de slotenmaker Den Haag sloten heeft gemonteerd voor de veiligheid.

jv-slotenservice.nl/

Veiligheid

Voor veiligheid slotenmaker Den Haag worden er anti-inbraak sloten gemonteerd op alle deuren en ramen. De toegangsdeuren krijgen ook nog een anti-inbraak strip zodat criminelen niet zomaar de deur of het slot kunnen forceren. Dan is er nog de laatste punt voor de veiligheid waarbij er een beslag op het slot word gemonteerd zodat het niet open geboord kan worden door criminelen.

slotenmaker-expert.nl/